Bloggare är...

Uttråkad men arg sitter jag och minns min gamla blogg. Mycket har hänt sedan sist men inget är värt att nämna inför en stackars läsarskara som vid det här laget måste vara mätt på egocentrerat trams. Blogg som är ett intressant fenomen som kan sprida viktiga och intressanta budskap på ett litet knapptryck ifrån Lima till Hässelby strand. Människor kan nätverka och knyta kontakter på en global skala och har därmed möjlighet att skapa opinion och tankesmedjor som utvecklar världen till ett bättre och smartare ställe. Underbart.
Men! Nästan varenda blogg som du någonsin kommer att läsa handlar tamigfan om bloggarens egna privatliv. Folk med tankar och åsikter nog att sätta sig ned att skriva ned dem har tydligen inte tankar och åsikter nog att egentligen skriva om någonting. Läskigt!

Det heliga jaget har bortkonkurrerat bloggarnas åsikter om allt i hela världen. Vad är det enklaste man kan skriva om? -Sig själv.
Ingen kan ju ifrågasätta ens subjektiva verklighetsuppfattning om hur ens egna privata sfär ter sig. Med den vetskapen är det ju bara att tuta och köra rakt ned i egocentreringens gruva utan att oroa sig för att någon ska inse att man bara är en ointressant sopa.

Bloggare är...äckliga.


hits