Hemma sen en vecka

Prinsessan Madeleine är ett multigt luder!
Skönt att få det sagt. Det har tyngt mitt hjärta ett bra tag men nu känns det bättre efter att ha delat med mig av denna vetskap till er alla som läser detta.

Jag ska nog gå med i hizbollah och börja spränga saker och skjuta kulspruta rakt upp i luften utan någon speciell anledning. Det enda jag behöver göra är att radera allt jag lärt och bli knasreligiös utav bara fan.
Eller så blir jag sionist och beteer mig som ett as mot mina grannar för att jag helt enkelt bara vill och kan.
Eller så stannar jag kvar där jag är och önskar att dom slutar att älska explosioner och eld där nere.

Det var nära ögat att jag aldrig skulle blogga mer, men som tur var så ska jag göra det.
Den starkaste stjärnan på blogghimlen ska snart lysa starkare än någonsin!!

Underbart!
Fantastiskt!
Magnifikt!

/Ludricor

Kees van Loon Timmerbedrijf

Jag vill inte aka hem imorgon. jag vill gora som Ahlen och fly fran Sverige och all dess multighet. Amsterdam rekomenderas varmt av mig. Det ar lika dyrt som stockholm ungefar har i innerstaden sa man maste vara lite sparsam om man ska ha rad att aka hem.
Men om man spenderar alla pengar sa slipper man ju aka hem och det ar ju jattebra! ... men man maste ju komma hem nangang......

... eller maste man?


Helsingborg- Hamburg- Amsterdam

Nu sitter jag pa ett internetkafe i Amsterdam och tycker att livet trots allt ar en fest. Amsterdam ar overdrivet mysigt och trevligt. Vi kom fran en natt i Hamburg hit igar.
I Hamburg bodde vi pa Reeperbahn som ar den lagliga prostitutionen och porrens mecka. Vi spanade in slemmiga gubbar som gick in i bizarreaffaren och drack god tysk ol.
Har i Amsterdam ska vi snart ta en turistcruise runt i kanalerna och sitta langst bak i baten och skrika. Inatt rakade vi satta igang brandlarmet pa hotellet men det goooor inget.

Jag och Clas har varit osams om vem som har minst snopp. Jag havdar bestamt att det ar jag som har det men Clas ar envis. Clas ar valhangd som en elefant och jag ser ut som nagon som har en finne ovanfor pungen.

Det samsta med Amsterdam ar maten. Den ar dyr och smakar multigt. Inatt betalade jag 145 kr for nat som man kan likna vid en folkets kebab. Stefan sa blast av turk sa svettig och girig. Tidigare pa kvallen hade vi atit en argentisk kulinarisk kaftsmall bestaende av brant kott med 4 branda champinjoner. 150 spann kostade den forolampningen. Maklig snaltid.

Puss! 


Tjejbekymmer

Tänk vad skönt det skulle vara att vara tjej istället för kille. Om jag var tjej så skulle jag ha mindre problem än jag har. Jag skulle betee mig tjejigt och ha vanliga tjejproblem. Det enda jag skulle behöva tänka på då är att Alltid ha en pojkvän, men dom minussekunder som jag var singel skulle jag hinna med att vresa utomlands och leva ett självständigt sex and the city-inspirerat liv någon vecka.
Man måste ju knulla med minst en neger så för att inte sticka ut från mängden så skulle jag göra det.
Hemma i Sverige skulle jag ha en ganska överlägsen attityd, och så fort jag var ensam i offentliga sammanhang så skulle jag prata i mobilen för att jag är så viktig.
Trots att jag självklart hade en pojkvän så skulle jag gå ut på stureplan och bli imponerad av pengar och skryt, för hallå, min kille skulle ju inte äga mig. Och det är ju helt ok att flirta.

Och även om mitt liv var en dag på stranden så skulle jag kunna gnälla jävligt mycket utan att folk skulle tycka att jag var en idiot. Och så skulle jag aldrig lyfta något över 3 kilo tungt.
u blev det så att man föddes som en smutsig kille istället och även om det är bra det med, så är det inte lika enkelt och smärtfritt som att vara tjej.


Helg så jobbandes

Rubriken avslöjar det ämne som jag nu ska behandla: helgjobbning.
Det är den varmaste tiden på året och det ska firas med att stå inomhus och jobba. Den enda ljuspunkten är att man blir på multigt dåligt humör och kan låta det gå ut över andra. Jag har planer på att göra livet surt för mina kollegor med kilovis med gnäll.

Bandy

Söndag igen... söndagkvällar är tamejsjutton värre än måndagmorgonar. En hel vecka med förpliktelser har man framför sig innan man än en gång gör sönder sig själv på helgen. Man gör sönder sig själv för att glömma och förtränga att det snart är dags för plikt och skattebetalning igen.

Om man dricker väldigt mycket och vaknar upp dagen efter utan att vara bakis, är man alkoholist då? Eller är man proffs?

har Th blivit uppäten av en koala i Australien? Har Cassel blivit bortgift till en exilnazi i argentina?
Båda två är hursomhelst läskiga lirare som inte berättar hur dom har det på andra sidan jordklotet.


hits