Bröstcancergalan- bra prylar

Jag har lärt mig att ungefär var 1 av 10 kvinnor drabbas någon gång i sitt liv av bröstcancer. Så självklart så samlas det in pengar för att stoppa denna ondska och bota kvinnor som drabbas samt att utbilda kvinnor att på egen hand upptäcka det i ett tidigt skede. Över 30 miljoner kronor samlades in av svenska folket. Hurra för kampen mot cancern.
Min syster berättade för mig att medicinstudenter i USA har behandlade en person som hade cancer i hela kroppen, från mutherphukkin topp till tå, och totalbotade den personen. Så forskningen är på rätt väg.

Bröstcancer är en hemsk sjukdom
som drabbar kvinnans mjukdom
likt en festkommité har en bålförhandling
får kvinnan genomgå en strålbehandling
så den äckliga cancern som ligger och dräller
får likt hagamannen problem med nya celler
och cancern sparkas likt ett fyllo på krogen-ut!
visst verkar jag vara ganska mogen?- slut


Vintertid

Inatt händer det som alla vettiga människor bävat inför i flera veckor, klockan ska ställas om till vintertid. Det betyder att det blir mörkare en timme tidigare på dagarna och att nordiska gravstenstillverkare förnöjsamt gnider sina händer när självmordsstatistiken skjuter i höjden.
Prövningarna blir svårare vid den här tiden på året, medans dygnet alltjämt blir mörkare och mörkare så måste vi klara oss genom november. Månaden utan glädje eller röda lediga dagar. November är ett mattsvep under svenskars fötter. Om du lyckas överleva November som Super Mario Bros ibland överlever första bossen, så står nästa onda plågoande vid dörren , och han är som en starkare version av den första bossen.
December kastar sig över dig och tvingar ut dig i trängsel, isande kyla och svettig varuhusvärme där du på grund av oifrågasatta kristna tramstraditioner är tvungen att spendera dina surt ihopknegade pengar på skit som du ska ge bort till folk som du har undvikit sen förra året.
Sen ger du bort grejerna som du köpt till folk du inte gillar så har du också FÅTT grejer som du inte gillar av folk som du inte gillar. Nu sitter du där med smaken av senap och grisröv i munnen med en plånbok lika tunn som en fjortis med modelldrömmar. Den enda "trösten" är en stickad tröja med ett hundmotiv som du fick av din moster Siv.

Som tur är så bryr jag mig om mina medmänniskor i de svåraste tider och vill att ni alla ska må bra. Så jag publicerar ännu en glad limerick som min kompis Cassel har skrivit för länge sedan. Grattis till Cassel som blivit morbror i dagarna.

"En svullen penis från Prag,
ville till polsk röv säga goddag,
rövets ägare började tjuta
när han av tjeckpenis fick njuta
ty i den polska röv det fastnade ett fiskedrag"

12244-12

Lånemobil

Min mobil gick sönder idag. Det var ju bara en tidsfråga innan den skulle göra det.
1969 tog Neil Armstrong en promenad som den första människan på månen. Han knatade runt och snackade klyschor med sin luft och vattenberoende-mun på en liten sten i rymden som helt befriats från luft och vatten. Detta på grund av den fantastiska teknologi som mänskligheten genom åren forskat fram.
40 år senare så kan nästan samma mänsklighet inte tillverka telefoner som håller längre än ett par veckor.  
Jag lämnade in min trasiga mobil och fick en lånemobil tills vidare. Det är en redan halvtrasig och patetisk kakbox som lever på övertid. Den ser ut som om Anna Sjödin haft den i fickan vid sitt crazy horse-besök. Alla mina nummer kommer tydligen vara raderade när jag får tillbaks min riktiga telefon om 2 veckor. Så jag måste börja samla in alla mina bekantas nummer  i.g.e.n.!
Alexander G Bell vänder sig i sin grav.


Vad fan är det frågan om?
Jag trodde att månpromenaden var början på en ny era för mänskligheten, som en teknologisk pubertet som skulle leda till en självsäker och målinriktad utveckling som vid det här laget hade skapat undervattensstäder och flygande bilar. Året är 2006 och världen borde bestå av kilometerhöga skyskrapor, besökare från yttre rymden, teleportering, och vresor i ljusets hastighet till någon badort i Andromeda där svenskor kan "vila upp sig".
Men tyvärr så har tekniken gått in i en psykologisk regression och tekniken blir mer och mer spartansk. Tidigare idag såg jag en stureplansbrud som gick och pratade i en burk med ett snöre i. Hur lätt är det för henne att spela överlägsen då? Stackars tjej.

Det är för henne som det borde arbetas hårdare på KTH. Nördarna måste föra utvecklingen framåt för jag kan inte komma på en enda ny uppfinning sen månlandningen för 40 år sedan.

Den som vill försöka motbevisa mig får gärna göra det via sms, fax eller e-mail.

/Stefan Flintstone


Vit och nördig

Jag läste någonstans att Pigge Werkelin, sveriges mest offentliga stackare, äntligen har gått och gift sig. Jag måste säga att jag var skeptisk till att Pigges hjärta någonsin skulle läka. Sen hände det vi alla hoppades på!
Den 27e December 2004 berättade att han var redo att bilda ny familj och satte ut kontaktannonser i kvällstidningarna. Då kunde jag pusta ut och jag minns att jag tänkte "äntligen är Pigge på väg ut ur den mörka och tunga sorgen!"
Sen dess har det bara gått uppåt för Pigge, han har dejtat en massa kvinnor, han har gjort reklam för något flygbolag genom att stå på en flygplansvinge, han har talat ut i kvällstidningar och svarat på läsarnas frågor, han har testat ecstasy och jag tror att han har varit med i "kockduellen".
Pigge gav inte upp när livet var som svårast, han tog tag i sina problem och gjorde allt i sin makt för att återfå kontrollen över sitt liv. Nu får han skörda frukten av sitt hårda arbete. Han har raggat tjejer sen dag 1 och nu är han förlovad och ska snart gifta sig.
Folk frågar sig vem som nu ska sitta i spybars vip-rum med en fet cigarr och hälla champagne på blonda tuttbrudar? Svaret är: inte Pigge iaf.
Jag önskar Pigge all lycka i världen nu. han har haft det tillräckligt svårt.

Många av er har säkert sett Chamillionaires video till låten "ridin dirty". Weird al Yankovic har gjort en egen version av den låten som heter "white and nerdy" och som är skitkul. Kolla in den om ni får chansen.

Peace and love


Tävling

Det är lördag så vad passar då bättre än att ägna sig åt lek och spel? Jag har här nedan laddat upp en bild som jag vill att ni ska kolla noga på för den är smått manipulerad. Som du kanske ser så föreställer den ursprungliga bilden en kompis till mig. Men han ser inte riktigt ut såhär i verkligheten, han har vissa drag som tillhör en annan person. 
Så frågorna lyder: 
 
1.Vem är den kapitalstarke mannen på bilden?
2.Vilken historisk persons karaktärsdrag har han klätts i? 



?

Vinnaren av tävlingen kanske vinner en öl som den personen antagligen inte får nästa gång vi ses!
Må bäste man vinna! (kvinnor får också vara med i tävlingen men ni kommer inte få någon öl då jag inte vill riskera att ni vreser utomlands på fyllan för att "leva livet".)


Kärleken - av Nutte och Stefan

Idag kändes livet mörkt och otröstligt. Jag vandrade planlöst av och an i hemmet och tyngdes av en osynlig sorg. Mitt sinne var så tungt att jag kände hur fötterna släpades i golvet som om mina egna tankar var en stor sten i min famn. Höstens mörker kröp in genom fönstret för att fylla mitt rum med ett dödstyst elände som då och då stördes av ett lågmält gråtande.
DÅ! som i ett mirakel loggade min vän Nutte upp på msn och jagade bort mörkret med en himmelsk dikt som började skrivas av oss båda på stående fot. resultatet blev sagolikt:


"Kärleken är som en virvelvind, som en underbar väv av blommor
Som prinsen som kommer på en springare med vit man!
Se hur den fladdrar i vinden fri och vacker! Se hur de gröna ängarna välkomnar honom!
Hör hur kärlekes trumpeter sjunger! Hurraaaaa för kärleken!!
Som två älskare under vinternattens stjärnvalv,
värmda enbart av den vidunderliga kärlekens glöd.
Självaste livet har vi att tacka kärleken för!
Kärleken är som en resa genom en trädgård med solsken och äppelträd,
till en sal av guld och skratt, en ofattbar lycka!!
Ja! Livet är kärleken,
kärleken är livet.
Som vågornas kluckande mot strand,
eller fågelns flykt mot himlens blåa djup,
är de två intimt förbundna, i en magisk resa genom evigheten.
Så -Låt oss leva! Och Älska! Och aldrig sluta förundras
över kärlekens gåtfulla kraft!"




Heimdall, nio mödrars barn och nio systrars son

Heimdall är innehavare av Gallarhornet som är den nordiska mytologins domsbasun. Han bor i borgen Himinbjorgs och ser därifrån hundra dagsresor i alla väderstreck med sin fantastiska syn. Han har också en fenomenal hörsel och hör hur gräset gro och ullen växer. Det är inte konstigt att han sover lätt som en fågel när han har sådana sinnen.  Heimdalls uppgift är att vaka över bron bifrost som jättarna ska storma över när det är dags för ragnarök. Heimdall och Loke ska då med spjut döda varandra.

Heimdall är väktarnas väktare. Han sitter och väntar på att något ska hända i evighet, och sen när det väl händer som fuckar han up.

Jag extraknäckte som väktare igår och jag kan lova att jag hade sett det som en välsignelse om jag blev spetsad av ett spjut.
2 glober

hits