Sälmannen

Helgen är slut och söndagsångesten är det enda i livet som förändras och tar nya och starkare former och rotar sig tryggt ned i själens djupaste fundament.
Idag ska jag gnälla om min fetma. Jag väger 98 kilo fläsk nuförtiden, så mycket har jag aldrig vägt förut och jag har aldrig varit mindre värd än jag är nu. När natten har varit mörk och ensam har jag alltid tröstat mig med chips och glasstårta, men nu är det slut med det! Nu är det revolution på gång.

Det blir inga fler flottiga mackor på "kroppsöppningsUllas multifik" på morgonen, och det blir inge mer margarin för 70 spänn om dagen till lunch. Jag har levt så att jag både blivit fattig OCH fet. Två tillstånd  som jag verkligen hatar att befinna mig i. Men är Stefan smart och undviker sånt som han hatar? Svar: Nej.

Från och med den 28 Maj tills karaktären sviker (morgonen den 29 maj) gäller:

Nej tack till:
Fett
Socker
Lathet
Övervikt
Bil
Optimism
Giftemål
Tv

Ja tack till:
Grönsaker
Proteiner
Träning
Normalvikt
Cykel/ gång
Kräkas
Pessimism
Prostitution
Utomhusaktivitet

Två blåbär

Hej hopp, lyckans sol lyser

Tänk att bara för en dag hoppa in i en annan människas kropp och leva ett helt annat liv än det man själv lever. På så sätt kanske man skulle lära sig att uppskatta det man redan har och/ eller inse vad man vill sträva efter som man inte haft innan.
 Problemet är ju ha-begären som man har. Den ständiga strävan och girigheten efter det som andra har. När man var liten så hade man ingenting men var gladare än någonsin, antagligen för att barn är lyckligt ovetande om den stora världens ändlösa hierarkier.
hierarki.. vad är det för jävla ord? Ett japanskt skitord. Mina japanska favoritord är harakiri och sushi för alla goda ting är två.

Mitt liv är lika varierande som sveriges väder. Dra dina egna slutsatser.

Nu ska jag sova för att snart vakna upp till en ny spännande dag. Undrar vad som väntar mig vädermässigt? Bäst att somna snabbt så att jag snart får ta del av livets glada buffé av överraskningar och trevligheter imorgon.... i garaget... där jag ska stå och dra kabel... till begagnade lysrörsarmaturer.

yuppie-kai-yey


Knark på stört

Ensam ung kille söker morfin.
Jag vill ha något starkt narkotiskt preparat som kan ta bort min fokus från min trasiga högeraxel. Så om du säljer knark så ska du inte tveka. Holla at me. Inga tramsiga partydroger som ecstasy och LSD dock, dom drogerna får manodepressiva technolosers ha för sig själva. Jag är lite bättre än dom och vill därför ha lite bättre knark. Smärtstillande av nåt slag.
Det tyngsta jag har hemma nu är ipren och det är ju inte så särskilt ballt.

Smärtan är som de flesta smärtor, självförvållad. Jag tränade oförsiktigt tidigare i veckan och nu får jag sota för det med råge.

Allt är bara jämmer och elände. Folk har börjat överge min blogg för att det helt plötsligt är "vår" och att ni har ett "liv".

PS. Jag hatar Petter DS.


F(r)itt fram

Nu är det enligt aftonbladet.se bestämt av stockholms tingsrätt, fritt fram att kalla poliser för horor. Detta är både upprörande och kränkande kan jag tro för nästan alla horor.
En hora vill väl inte förknippas med en polis, då får hon inga kunder och får inget klirr i kassan. En polis är ju någon som vill motarbeta prostitution och då vill man ju inte som prostituerad misstas för polis. Det är redan svårt nog att vara hora i sverige och staten lyfter inte ett finger för att underlätta för hororna och hallickarna. Om Sverige inte tar sitt ansvar så kanske vi kommer förlora många horor till öststaterna som vi gjort med så många andra tjänster i näringslivet.
I år har vi alla chansen att bryta med de gamla mönstren. Så gå till valurnorna med huvudet högt!
Rösta på någon vettig
Rösta på någon reformvänlig
Rösta på någon horig.

 Snön har slutat med sina terrorattacker och hustaken och marken hålls inte gisslan längre. Själv går jag likt en guantanamofånge runt och njuter av solen i t-shirt och tycker nästan att livet är värt att leva. Vi bor i ett land som det i 3-4 månader om året är vädermässigt värt att vara i. Vi är i början av den perioden nu. Man blir på gränsen till lycklig och fantiserar om vapenvila jorden runt. Och trots att det bara är, och kommer förbli en banal fantasi, så gillar jag tanken.

hits