budgivning så multig

Gissa om jag vann budgivningen på lägenheten idag?  


Nej just det, det gjorde jag INTE.
Lika förvånande som när Peter Jöback kom ut med att han var bög. Så nu får jag fortsätta mitt sökande efter en svindyr liten nål i en höstack. Kommer det gå bra?
Valfritt svar på 3 bokstäver: [ _ _ _ ]

Jag kommer ihåg när man var liten och vissa hade kompislistor. Man betygsatte sina vänner och graderade dom efter hur bra man tyckte att dom var. Med tiden så kunde listan ändras och folk kunde bytas eller falla bort eller kanske klättra mot toppen, allt efter hur mycket man tyckte att dom var värda.
Jag ska anamma det gamla systemet igen och lista mina kompisar. Man börjar med de 3 bästa och sen räknar man nedåt hela långa vägen ner till Th.
Bäst att jag sätter igång genast.

Hi hi hi


Lägenhetsvrisning

Jag var nyss på en lägenhetsvisning på lundagatan ( för att jag vill flytta från det här fula ghettot som jag bor i nu) och tappade humöret.
För när jag står i det minimala och svindyra renoveringsobjektet och trängs med alla skåningar så ser jag den fulaste människan som vandrat på denna jord. Jag fick en obehaglig känsla av att inte vilja kalla mig själv för människa längre. Jag som redan innan mådde dåligt av att trängas med skåningar var nu tvungen att gå ut fort för att slippa se denna skam som han kallade ansikte.
Fet, krulligt råttfärgat afro, lång och otymplig, fräknar och en lika ful och fet mamma som stod och måttade med tumstock i köket. vad måttade hon ut? Hur många pallar med ister som han skulle kunna förvara i köket? ja antagligen.
Men trots sitt ohyggligt motbjudande yttre så kan han vara glad. För snart så har han budat över en arg nackakilles små slantar med sin mammas skånepengar och kommer flytta in på Lundagatan 44b 2 trappor. Grattis.

Funkig låt

Comin in from a hard days of work try to get me a piece
I creep up under the sheets, my head peeps and you seem to sleep
so I take it slow, slide your panties down, throw them on the flo´
i play with your clit a little bit, you dont say no, so I do it some mo
i glanze and look in your eyes you like the pleasant suprise you makin me rise
you like it here? (yeah) what abour there ( yeah yeah!!)
uhh you started some shit, your nipples is gettin as hard as my dick
put your legs behind your head, you know like we saw on that flick
ooops damn! I came quick your good pussy is to blame, bitch
you try to get it hard again you rub on my nuts and lick on my neck
but wait a sec, just let me get my cellphone up outta my ride
and next thing you know, pedal to the flo´(VROOM) im makin it home to my wife

då kör vi

t ( Urin)

Ett samtal hört i Irak:

Mohammed: -Hej, jag är sunnimuslim och jag hatar shiamuslimer!
Muhammed: -Hej, jag är shiamuslim och jag hatar sunnimuslimer!
Mohammed: - Istället för att försöka lösa detta kan vi väl bomba och skrika?
Muhammed: - Ja, jag älskar att spränga saker!

Och resten av världen undrar om det är en häxdoktor som sitter och sprider psykofarmaka i mellanösterns luft och på så sätt får vissa folk att ta alla skitsaker på blodigt allvar. Om det är så så skulle jag vilja få tag på den häxdoktorn och köpa en skvätt psykofarmaka för eget bruk. Sen skulle jag ta flyget hem till Sverige och börja ta saker och ting på allvar.

Nu är det vinter-OS i Turin och Sverige har tagit guld i ökad molnighet och omotiverade krogköer. Det svenska damlandslaget tog som vanligt fördel av att vara utanför sveriges gränser och vann kappvresningen strax före engelskorna.
Nästa gren är backstoppning som går ut på att ha så dyr sprit i landet som möjligt, Sverige ligger mycket bra till i den grenen.

Fredag, Lördag och Söndag ledig! Jag ska testa att ha ett liv. Lycka till mig.

Champs de Elysee? -Nix

Champs de Elysee? -Nix
Jag ser förvånad ut på bilden. Det är för att jag var förvånad över att jag misstog min pistol för en kamera.

Min bostadssituation är multigt rensig. Det har funnits ryska arbetsläger som är mysigare än skarpövägen.

Jag måste flytta, Jag måste flytta, Jag måste flytta, Jag måste flytta, Jag måste flytta, Jag måste flytta, Jag måste flytta, Jag måste flytta, Jag måste flytta, Jag måste flytta, Jag måste flytta, Jag måste flytta, Jag måste flytta, Jag måste flytta!

Om man skriver det tillräckligt många gånger så kommer drömmen att gå i uppfyllelse enligt sägnen. jag hoppas att det stämmer för du flyttar jag och ställer till med inflyttningsfest dit alla som läser det här är bjudna. Det kommer bli en spektakulär fest med sprit, öl, vin, drinkar, chips, musik, skrän, billiga luder, fula snubbar, slagsmål, spyor, polis, vräkning osv.

Dagens tourettes: Kukfitta!

hurtiga planer

Morgonkaffet dricks en skvätt för att få upp motivation och energi att gå en lång promenad som jag börjat bruka göra på lördagar. Efter det blir det en styrkande frukost så att man står sig hela dagen nästan när man ska tvätta och städa och diska. Sen ska jag åka till SATS och träna och hinna hem och laga mat ännu en gång innan det blivit kväll. På kvällen vet jag inte vad jag ska göra. Förövrigt så hatar jag mitt liv.


Nästan alla hjärtans dag

Hur kommer det sig att jag alltid är så trött? Det är ett mysterium.

Nåt som inte är ett mysterium är att alkohol förstör träning. Det är ingen tvekan om det.
I Lördags blev jag bjuden på middag hem till min kompis Lars vars flickvän Andrea skulle fylla år. Vi åt och drack en massa gott och lars såg till att mitt glad ständigt var fullt av rödvin eller whiskey. Promenaden på ett par hundra meter tog nästan en halvtimme hem och sen vaknade jag 5 timmar efter hemkomsten på hallgolvet med jackan på. Träningen på söndagen hoppade jag över men jag kompenserade med frossa och att nästan spy. Måndagen firade jag med att jobba ( övertid såklart) och mådde kasst och skippade att träna. Idag tränade jag en sväng och var assvag.

Det är konstigt att dom fundamentalistiska muslimerna fortfarande bråkar och ska straffa västerlänningar. Kan dom inte låta Muhammed och gud straffa oss istället? ... eller dom kanske inte tror på dom tillräckligt mycket...





Sök

Jag har sökt en del grejer på senaste tiden.
Jag har sökt bostadsrätter men dom blir alldeles för dyra. Så då har jag sökt lånelöfte som jag fått till svartkontrakt, och så har jag fått tag på en mäklare, och så har jag fått tag på en säljare.
Men wallenstam urinerar mig ännu en gång i ansiktet och förvägrar mig lägenhetsbytet. Så nu ska jag söka till en sån där schweizisk dödsklinik och försöka avsluta det hela på ett värdigt sätt....

Hur tror ni det kommer gå då? ...... jag antar att du gissar rätt: Avslag.

Det är tungt att gå upp tidigt

Omjag fick välja själv så skulle jag vakna a mig själv och inte till ljudet av min diaboliska mobil. Men eftersom att livet är till för att gå igenom med största möjliga missnöje så är det mobilklockan som väcker mig varje morgon.

På Tv visas Marie Serenholts nya video. Marie som förut var med i A-teens och slaktade ABBA låtar i tuggummitappning har nu sadlat om och sjunger "egna" tuggummilåtar med en buttplug för att ge ett så stelt intryck som möjligt. Jag förvånas föga när jag konstaterar att hon trycker hakan mot bröstet och tittar upp lite falskt oskyldigt genom det nyblonderade håret och försöker se söt ut. Denna pose gör hon hela tiden. Jag hoppas att Maries karriär blir lika lång som min penis och att hon imorgon tagit sitt förnuft till fånga och inser att sång inte är hennes starka sida.

Nu kommer svårmodiga P.O.D på tv så jag har inget annat val än att stänga av fort som fan och försöka hindra kväljningarna.

Haglande fördomar -då kör vi

En tidning på Jylland i Danmark publicerar tecknade bilder på muslimernas förebild Muhammed med en bomb i turbanen. Islams prioriteringar är:
 
1. Gud
2. Tråk
3. Bråk


Humor kommer först på prioritering 1021 och består mest av skämt om getter. Självdistans har kvalat för att komma in på listan men har de senaste ettusentrehundra-åren förlorat mot viktigare prioriteringar som: Skägg och Cigaretter.

På grund av detta så har vissa grupper helt enkelt eldat ned danska byggnader och brännt den danska flaggan samt kastat brandbomber och skjutit mot danskar. Tydligen så ser man på teckningar på andra sätt nere i mellanöstern.
Men varför är dom arga på landet Danmark och inte på tidningen Jyllandsposten?
Och varför är dom arga på Sverige och Norge?
Och varför kan dom inte bara respektera att ALLA inte tycker att Muhammed är det bästa som finns?
.
Det här gör mig orolig. För jag vet att jag ritade mycket när jag var liten. Tänk om jag har färglagt en fågel med fel färger och på så sätt sårat och kränkt ornitologer i Ryssland!!?
Eller tänk om jag ritat ett hus med jättekonstiga vinklar och på så sätt hånat arkitekter i Canada!?

Nä nu ska jag fira min oinskränkta rätt att hämnas på spanjorer som ritar Pippi Långstrump på fel sätt genom att bränna den portugisiska ambassaden.

Gonatt terrorister.

Vintermorgon

1 kopp stark kaffe och en promenad från londonviadukten och hem till hooden hade jag tänkt att klara av innan frukost. Allt för att bränna det här förbannade fettet som man läger på sig när man fikar och lunchar ute varje dag på jobbet.
Jag får se till att klä mig varmt nu när vintern har kommit tillbaka med -8 grader enligt smhi.

i freestylen ska jag lyssna på min nya favoritartist Sticky Fingaz. Jag blandar honom med Devin, Hittman, the Who och Boy George.

Det här blir förövrigt min andra vita helg på raken. Jag kommer nog få skrumplever av ovanan. hade inte det varit typiskt min tur?

Beska jävla kaffe.... fred och kärlek mina vänner.

hits