Jag kränker, alltså finns jag!

Jag vill lära mig att sjunga som Nate Dogg. Han sjunger sååå jävla bra 1:41 in i Dj Quiks låt black mercedes. Om man kunde sjunga som Nate så skulle man aldrig mer prata, bara sjunga.

Klockan är efter 22 och det är lördagkväll och jag sitter i bara kallingarna framför datorn och har precis kommit hem från jobbet. Snart ska jag runka och duscha och sen blir det sova och vila innan jag ska upp innan 7 och åka till jobbet igen.

Nu är det dags för att vara djup som fan:

Jag undrar vart jag kommer hamna efter döden. Kommer jag hamna i himlen eller helvetet?
Om gud är lika stel och trist som vissa vill göra gällande så kommer jag nog hamna i helvetet. Men jag tror att gud är en skön lirare. Om han inte ville att man skulle njuta av sprit, fitta och musik så hade han inte skapat dessa grejer.
Om jag hamnar i helvetet ska jag spöa satan varje dag tills han tröttnar på mig och skickar upp mig.

Vissa människor tror att dom är det mest perfekta verktyget i universum och vägrar tro på ett liv efter döden för att naturvetenskapen "tydligt" visar att det inte finns nån högre makt.
Men naturvetenskapen visar också tydligt att ingenting nånsin försvinner, allting är i ständig förändring men inget som någon människa någonsin kännt till har någonsin försvunnit.

Men Nej nej! Ateister VET att våra tankar och själar försvinner, för det säger naturvetenskapen.




Marjasin

Sigvard Marjasin var en humorist när han var i rampljuset. Klipp kvitton för fan! Gudrun gör samma sak.

Feministpartiet förlorar fler och fler kärringar för att kärringar inte kan hålla sams . Kärringar kan bara leka två och två annars blir det bråk.

Hört på bussen från två okända snubbar:
Stefan: -Kolla den där lilla tjejen sitter och gråter!
Johan: -Jamen så henne på käften då!


Dikt:
En dålig dikt är det enda jag förmår
när natten är sen och onykter
jag vill formulera mig vacker men när det inte går
så kommer jag med dåliga undanflykter
för formulering och fyndighet verkar te sig marigt
och då får man dra en oskyldig vals
men det bästa hade nog egentligen varit
om jag inte skrivit något alls

Hiroshima

...Där hade man inte velat bott 1945. Jäklarns vilken bomb som slog ner där då. Kabooooom lät det nog!

Nu ska jag berätta om min dag: Jobbat.

Johanna har börjat blogga också och då måste man ju göra reklam så att man helt enkelt slipper bli dödad: http://glutta.blogg.se

En vacker dag när min fantasi inte blockeras av ett argt och bultande ollon så ska jag skriva mer här i bloggen för alla er haters som intresseras.  

/Stefan med S som i sigg.


Låt oss se om det verkligen är moln ute!?

det är söndag
fyra dagar kvar till löndag
när jag vaknar från min dvala
jag slapp en obehaglig dröm
men jag är förkyld och öm
på grund av att vindarna har blivit svala
min hunger och mitt skafferi kommunicerar dåligt
magen följer dock kylskåpets mönster -ihåligt
att aptiten är stor är ingen tröst
men jag drar bort min gardin
så att en av sveriges fyra årstider lyser in
vad kan det vara av höst, höst, höst eller höst?

Lesbisk onani

Rolling Stones..... världens genom tiderna bästa band. Nu är det officiellt.

 

Jag börjar kanske bli friskare nu. Har en kopp te vid min sida och förbereder mig på sängen. Jag har precis tagit ett bad och är nyrakad och "fräsch".

 

Det är vettigt att sitta ensam en lördagkväll och planera vad man ska göra med sin lön som man kommer få. Jag har sjutusen räkningar att betala och skulder till en halv miljard människor så jag får vänta med att köpa en stadsjeep och designade underkläder tills år 3050.

 

Det horigaste man kan äga är en stadsjeep. vad tänker man på när man ska köpa en?

"Hmmm jag bor i en trång storstad som jag vill ta mig fram i, det bästa måste vara att köpa en stor och osmidig bögvagn som måste ha en lika stor yta som Mogadishu för att kunna parkeras."

 

Hur mycket droger måste man ha tagit för att falla in i den logiken? Om man tycker att en Jeep passar sig i stan så tycker man antagligen att kokain passar på barnkalas, och då ska man omyndigförklaras.

Man ska aldrig mer få ta ett eget beslut i hela sitt liv. Och när jeepägarna ska flyttas från matsalen till fängelsecellen så ska dom göra det med hjälp av käftsmällar. Bara för att få veta hur störande transportmedel kan vara.

 

En annan sak som stör mig är lesbiska tjejer som använder sig av dildos. Vad tänker DOM med? En lesbisk onanileksak borde ju egentligen vara två ihoptejpade fiskar.


Trefaldig enfald

Jag skulle jobba idag men jag är hemma och sjuk. Jag är förkyld som satan. Jag missar 100% OB-tillägg idag och kanske imorgon om inte den här skiten lägger sig. Det suger.

 

Ny musik hämtas hem från DC++ och www.westcoast2k.net och www.dubcnn.com . Så jag är lite glad ändå.

 

Snart ska jag hyra film och gå till mamma och glo på den. Man får vara lat och dum när man är sjuk. Men jag ska ge fan i godis och läsk.

 

 

 

 


Kung Ludwig

Systersonen är 3 dagar gammal när han träffar sin ståtliga morbror för första gången. Trots att Ludwigs ålder är ringa så är han kung över att vara liten, rosa, tandlös, trött och lätt. Ingen kan ta Ludwigs krona ifrån honom.

Han är kung.

 

Ludwigs morbror som helst vill vara anonym för att inte uppfattas som en tönt grät en sentimental tår i bilen hem från Ludwig.

 

Så liten så söt

lite torr men mest blöt

av spya men vem orkar

bry sig när nån annan torkar

han kan inte gå

men han tar softandet till en ny nivå

att vara stum och ung

är inte dumt för en kung.

 

 

Jag blir kastad i fyllcellen när jag bara skriker och spyr och suger på tuttar. Ludde får folks uppmärksamhet och kärlek när han gör det.

Det är fan höjden av pimpin.


Mattias och Mathias och Matte

Morbror Stefan är min nya titel!

Helt enkelt för att jag igårkväll blev morbror till en liten pojke på 3,5 kilon. Jag ser fram emot att träffa honom och lära känna honom. Just nu känns det overkligt. Men jag är glad. Välkommen till livet lilla vän! Morbror Stefan ska ta hand om dig så gott han kan. På torsdag ska vi ses tänkte jag.

 

Jag har många kompisar som heter Mathias eller Mattias och jag har fan ingen koll på vem som är vem när ni skriver i mina kommentarer!

Kalla er för:

Matti gaylord, mattias med flottet, Matte med narcissism, den rika snyltarMatte, den osunda Matte, Matte med pizzan osv.

 

Då ser man ju skillnad på er.


Angående URF

Uppsala reggaefestival kanske har sett sina sista dagar. Ett förslag om att inte tillåta festivalen pga drogmissbruket ska läggas fram.

Jag undrar vad som skapar mest drama, dom som röker gräs och lyssnar på musik eller polisen som ska vaka över och arrestera folk. Jag tycker att polisen ska satsa på lite mer service istället för playerhating. Men jag ogillar såklart när småungar kutar runt och röker.

 

Om man kan förbjuda festivalen, varför kan man inte förbjuda stureplan då? Där om nånstans florerar det mycket droger och jag lovar att det inte är cannabis som Robinson-Markus och Bachelor-Heidi snortar in i näsan.

 

Dubbelmoralen är stor i oss alla. Mina favoriter är när politiskt korrekta vänstervridna hippies applåderar åt Capelton för att han är svart.

Hade han varit vit så hade hans homofobi och starka böghat inte varit lika populärt antar jag. Men nu är han ju en neger som dom inte förstår vad han säger som tur är.

 

Capelton säger: BUN DEM BATTYBOYS!! MO FIRE MO FIRE!!

Publiken hör: TILLÅT HOMOADOPTION OCH UNDVIK FÖRTRYCK, BÖNGRODDAR, BÖNGRODDAR!!

 

Jag lyssnar inte på vad vita människor i dreads har att säga. Man VET att dom gör dåliga val här i livet. Att ha dreads och vara vit är som att vara hund men försöka att jama. Inse att du är en hund/vit och kan aldrig bli katt/svart.

Wiggers är roliga. jag log brett när den bleke svensken Govenor Andy kom ut på scen och snackade jamaicansk engelska med oss svenskar i publiken.

 

Hej på er förresten anonyma lustigkurrar. Jag hoppas att ni imponerar på er själva när ni skriver era "fräcka" kommentarer, för då imponerar ni iaf på nån.

Nu ska jag duscha min lekamen och sitta i ett mörkt hörn och utveckla mitt hat.

 


Uppsala reggaefestivalen

Jag var där och jag tycker synd om er som missade det. Det var mycket bra. Nån jag känner vars namn börjar på M och slutar på atti böjade rimbattla och krossade allt motstånd med raden: "det finns mycket att rimma på, men stockholm har en fin skärgård."

Det är annorlunda här i Melrose place

Det är roligt att skriva ner sina tankar för att senare läsa vad man själv har skrivit. Min mammas granne har skrivit dagbok sen 1964! Hennes dagböcker kommer nog gå i arv till hennes barn

Mina texter ska gå i arv till mina barn. Jag tror jag kommer få barn med en tjock dagisfröken från Hallunda som redan har 3 äckliga barn. Men tillsammans ska vi skaffa ett "kärleksbarn" som kommer bli den lyckliga arvingen till mina tankar.

 

Jag skrev en dikt idag:

 

Helt enkelt är det sällan

det är ofta något oväntat som kommer emellan

men viljan finns där stark som jordens fundament
den starkaste längtan som du nånsin kännt
det är drömmen om kärlek som håller oss vid liv
och nåt djupt och sentimentalt som rimmar på liv.

 

Många människor gillar att skriva dikter och texter men få av oss är bra på att uttrycka våra känslor. Många har en mall av hur dom VILL framstå medans andra bara skriver slumpmässigt och framstår som idioter eller hjältar.

Min tanke är att om Linda Skugge kan vara kolumnist så kan fan jag också vara det. Allt man behöver är en ful frisyr och en åsikt om allt. Men jag är ju kille och måste därför vara politiskt korrekt.

Vi alla hade varit bittra om vi var lika fula som Linda Skugge. Om urinvägsinfektion hade ett utseende så skulle det se ut som Linda Norrman Skugge. 

 

Många frågar sig vart Lindas dumhet kommer ifrån.. jag tror att jag har klurat ut den gåtan.

För några år sen så var Linda på charter i medelhavet och knullade runt som svenska tjejer gör när dom är utomlands. Hon fick så mycket klamydia att den kristalliserades. Väl hemma på arlanda så skulle dom röntga henne och hennes bagage för dom trodde att hon smugglade in cider. Doktorer tillkallades och Linda fick stå i röntgenljuset i 3 timmar. Detta resulterade i att hennes hjärna reagerade med röntgenstrålarna och klamydian och utveckade en sorts superaids i hjärngloben.

 

Bli inte förvånad om jag har rätt.

 

 


Min båt i Hades

Ibland närman ska skriva nåt bittert och lustigt såkommer man inte på ett skit. Hur fan ska man kunna vara sexuellt frustrerad när man vet att man ska få knulla snart och hur kan man vara lack och pank när man får 2400 i skattepengar imorgon?

 

Jävla skitdag. är man hoppas att allt ska gååt helvete så gör det inte det. Man får aldrig vara nöjd.

 

Jag vill tacka er som kommenterar mina bloggar.Även ni som är anonyma och skriver en massa skit. En vacker dag kanske ni själva skriver nåt som jag kan kommentera. Och en vacker dag kanske det visar sig att Helge Fossmo var oskyldig.

 

Tänk om det skulle visa sig att man bara kunde komma till himlen genom att bli dödad av Helge. Då skulle folk TIGGA om att bli puttade i duschen och skjutna av Helge. Men Helge kommer vägra för att vi inte uppskattade det första gången.


KappAhl i Köping och Görans nya hus

Idag jobbade jag på kappahl i köping hela dagen. Köping är ett jävla skitställe där det inte finns nånting förutom lite invånare, några hus, en massa pizzerior och lite andra grejer som jag inte känner till då jag inte kan så mycket om Köping.

 

Tillvaron blir skum när man jobbar så mycket.

Klyscha: timmarna räcker inte till!

Timmarna är exakt lika långa som dom alltid har varit det är bara det att man kanske planerar livet som en gurka ibland.

 

Jag blir glad när jag ser att vissa vågar kommentera mina inlägg. Om man inte får kommentarer så känns det som att man har lekt gäster med gester framför ett gäng blinda.

Fan va segt det är att inte ha en TV hemma. Lägenheten blir iof renare och mer städad när man inte har en TV att fly till men man håller sig ju inte ajour med vissa saker.

 

Nä nu är det dags att krypa ner mellan ensamhetens lakan och gråta sig till sömns och vakna upp till ännu en dags arbete.

 

Vart i helvete är min skatteåterbäring? I Sherwoodskogen? Eller den kanske behövdes till Göran Perssons 17-miljoners villa?

Jag har inte råd med en lägenhet på 25 kvm, men gubben som ska föra min talan i världen och Sverige ska köpa villa för 17 miljoner. Detta får mig att fundera över om jag och Göran har så mycket gemensamt verkligen..

Jag får utslag på underkroppen för att jag kryper runt halvnaken på asbest på jobbet och kliar med naglarna på mina egna lungor.

Göran pratar med sina undersåtar och dricker Loka och skakar hand med presidenter. Vem borde få en villa för 17 millijonerr, han som kommer dö inom ett halvår av cancer eller gubben som äter sig mätt på kaviar och champagne varje dag för DINA pengar?

 


KappAhl i vällingby

Det är i Vällingby som jag jobbar nuförtiden. På KappAhl för er som är dumma nog att läsa min blogg men lata nog att inte läsa rubriken. Ni vet vilka ni är .. fittnyllen.

 

Snart ska jag ta en dusch och kanske utveckla lite bulimi. Jag har aldrig haft nån sån där störning, det kanske är dags att testa det nu. Jag är ju trots allt 25 och har inte all tid i världen på mig.

 

Jag tror att jag är gravid, jag har inte haft mens på skitlänge.

 

Nä nu är det dags för en dusch och sen ska jag vila ien kvart innan jag ska åka iväg igen och jobba.

 

Kram på er alla trickasshoes och bitchmadeassniggaz

 

 

 


Nuttes dilemma

Nutte ska börja blogga men han kommer inte på vad han ska ha för bloggnamn. Om fantasin kärvar redan där så kan vi ju räkna med en ganska ouppdaterad framtida blogg.

Namnförslag till Nutte:

 

Pizzaman

Slynir

Dödaren

Negern

men jag tycker att det bästa är : Nutte


Gaypride

Nu är det Gaypride inne i stan. Homo och bisexuella demonstrerar och kämpar för att få respekt av det resterande samhället. Och hur skaffar man respekt på bästa sätt då? Jo genom att dansa gata upp och gata ner med röven bar på ett lastbilsflak.

Så nästa gång du känner att chefen nedvärderar dig så tycker jag att du ska sätta på dig en läderkeps och smörja in dig med olja framför chefens ögon. Budskapet kan inte bli tydligare då.

Jag har blivit inspirerad av all tolerans och fest så nästa år ska jag arrangera "heteropride". Jag ska åka runt på ett lastbilsflak med öl och jeans och lyssna på hiphop och INTE dansa. Det kommer kanske inte bli lika hippt och häftigt som gaypride och jag är säker på att det inte kommer komma så många tjejer till heteropride.

 

Ikväll blir det lugnt för min del trots att det är Lördag och kalas i hela stan. Jag ska kanske kolla på film med Lindberg och bara softa. Förhoppningsvis ska jag dra till uppsala reggaefestival nästa helg. Då ska Capelton spela. Synd att han inte spelar på gaypride också.

 

 


Lillasysters 18-årsdag

Idag fick ag en ny mobil och ett nytt nummer av jobbet. Det känns bra. Nokiakille är man igen nu.

Erika min lillasyster fyller 18 idag och fick en massa presenter nyss när jag var där och firade henne. Jag kommer faktiskt ihåg när hon inte ens kunde prata och när jag blev förvånad över att hon stod upp i köket hemma.

Tiden går fort och åldern gör mig mer vis, mer bitter och mer ful. 

Jag var vackrare förr om åren tycker jag. Nu får man hoppas att folk gillar en för ens mysiga och glada personlighet.  

Det är nåt med min lägenhet som får mig att känna viss lust att ta ett bad med en brödrost. Det skulle kosta mig antingen 0 kr (om jag dör) eller runt 1 miljon kr (om jag köper en trivsam lägenhet) att bli av med det problemet.

 

Grattis Erika! Din storebror är en läskig lirare men oroa dig inte, för du är smartare än honom!


Nytt jobb

Nytt jobb frånochmed idag! Äntligen har Stefan tagit tag i nåt i sitt liv. En gång ville jag ta mitt liv, men jag valde att ta TAG i mitt liv. Det är ju fan bara två ord ifrån så det duger tills vidare.

 

Mina händer skakar galler

jag är inlåst fast jag faller

det tysta mörkret störs inte av min gråt

mitt förtvivlade tiggande om ett förlåt

för att jag alltid var så jävla kåt

 

*pistolskott och ett befriat skratt när kuken trillar av*

 

 


hits