Juha och Sterres raggningstips

Tack till er 2 som vill att jag ska skriva mer i bloggen. Ni är mysiga. Det har dock varit problem med motivationen den senaste tiden och all min energi har gått åt till att inte hoppa framför tåg.

Men nu känns det bättre sen Juha Valjakkala är ute i det fria igen. Nu är verkligheten lite mer spännande för vem vet vart han håller hus? Jag tror personligen att han är hos någon brud som tror att "hon kan ändra honom" och tycker att "han är god innerst inne".

Jag känner en stor drös med killar som har svårt att träffa tjejer om det så ens är för att ha ett engångsligg med, än mindre att ha ett förhållande med. Av någon konstig slump så känner jag inte till en enda tjej med samma problem... men det är en annan femma.

Jag har ofta hört att tjejer vill ha en kille som är lite "spontan och crazy". Det kanske är det dessa killar måste bli. En kille som är faktiskt är lite spontan och crazy är Juha Valjakala ( finnen som mördade en pappa, en mamma och ett barn med hagelgevär, kniv och händer, i Åmsele 1988 ) som från fängelset varit gift 7 gånger.
Det jag vill ha sagt med det här är att om Juha kan så kan DU. Det inte är kört för någon kille. Juha kanske var en pionjär som du kan se upp till men tro inte att han är bättre än Dig. Du kan om du vill!
Så om du är en singelkille som oftare tvättar din kladdiga högerhand än slänger kladdiga kondomer i soporna så kan du ju ta lärdom av charmören Valjakkala.
Ligg inte hemma i din ensamhet och glo på tv4-sporten! Leta upp närmsta kärnfamilj och go Juha Valjakkala on they ass så kommer tjejerna att valfärda till din vadderade cell för att få känna din ömma närhet! Och vem vet, du kanske även träffar den rätta :)
Så vad väntar du på? Snöra på dig skorna, blanda din drink med rohypnol och knacka på hos grannen. Kärleken väntar dig på andra sidan domen. Som sagt, du kan om du vill!


Görans nya lägenhet i Wallenstam

Nu har det hänt igen, Göran persson har skaffat en till bostad med ett attraktivt läge i moralens skugga. Som de flesta människor säkert håller med om så räcker det inte att äga en 12-miljonerkronors herrgård i sörmländsk lyx med sveriges spritdrottning. Nej, nu var det dags att höja sig levnadsstandard lite.
Som den sanna miljövedvetna socialist han är så hoppade han inte in i sin stadsjeep och åkte till stan personligen och köpte en lägenhet. Nej alla stadsjeepar stod parkerade ute på gården och Göran lät sin fru Anitra ringa till ingen mindre än min gamla hyresvärd Wallenstam.

När jag bodde i min sunkiga wallenstamägda etta på skarpövägen så ville jag inget hellre än att flytta därifrån. En vacker dag så hände något som aldrig någonsin händer mig, jag hade tur!
Jag kom i kontakt med en person som ville byta lägenhet med mig. Hon hade också en wallenstametta men denna låg på kungsholmen. Allt var färdigt och jag och tjejen som jag skulle byta lägenhet med var överrens.
Wallenstam anade att vi skulle fiffla med pengar under bordet vid bytet så dom satte stopp för det hela och krossade min dröm.

Wallenstam har tydligen ändrat policy på bara ett halvår. För Anitra Steen ringer och Vips! så har hon och hennes miljonärsman en 2:a i innerstaden. Wallenstam och paret Persson/Steen möts i en orgie av överklasshån mot gemene man. Alltmedans fastighetsägare och politiker suger varandras kukar och slickar varandra i röven så får vi vanliga dödliga köa i 20 år för att ha chansen på en likadan lägenhet. Jag tror inte ens Anitra fick sitta i telefonkö, hon hade säkert direktnummer till Stropping bög von Wallenstam. Sen blev Anitra och Göran körda av sin privata neger till innerstaden där de kollade in bostad nummer 2.

Jag har alltid känt på mig att Göran Persson är ett svin. Han har alltid haft det i sig men det är först nu som det är offentligt. Många av er har säkert varit i ett kärleksförhållande med en person som ni vet är en slyna. Ni ser det i ögonen på personen och känner det i ryggraden men har inga egentliga bevis, det är först när det tar slut som det blir tydligt vilken slyna personen är.
Exakt den känslan fick jag av Göran när han var statsminister.

Så vad har jag då lärt mig? Att fördomar räcker som bevis och att man kommer långt med korrupta överklasspolare.

Fars-dag

Farsdag.........................eller
Fars dag                          ?

Det är idag iaf.
Min pappa fick en flaska whiskey som vanligt.

När jag blir "pappa" till någon annan snubbes ungar i förorten så kommer jag få skitpresenter som makaron-halsband och målade stenar. Men det kommer vara ganska bra för jag kommer ju inte ha råd att köpa något till dom med min skitlön när dom fyller år. Så dom kommer skrika och gråta och smälla i dörrar men mitt samvete kommer vara halvrent då jag bara får en målad sten på fars dag.
Jag kommer vara tvungen att spara en massa pengar varje månad för att ha råd att bjuda min tjocka fru på en romantisk finlandskryss med hytt på nedre däck när hon fyller år. Jag själv kommer vara tvungen att avstå från buffén men det gör ju inget, lite måste man ju offra för kärleken.
Varannan helg kommer jag vara ledig från jobbet och då kommer jag sitta barnvakt åt mina tre "bonusbarn". Vi kommer gå ut till lekplatsen vid innergården och jag kommer klämma fram en liten tår när ingen ser. Sen kommer vi gå in i vår trea som vi bor fem personer i och finna min långtidssjukskrivna fru rökandes under köksfläkten. Månadens räkningar har hon i handen och hon kommer gnälla på mig om att mitt skitjobb inte kan försörja hela "familjen" och att Kevin, den äldsta grabben måste gå om klass 4 för att jag är en så dålig manlig förebild.
Och trots att "familjen" är en annan snubbes barn så känner jag skuldkänslor och ber min fru om ursäkt och lovar att försöka få några extrapass på falck så vi kan betala förseningsavgifterna på räkningarna. Och redan samma natt står jag och vaktar i 13 timmar utanför en ambassad. Novemberregnet rinner nedför mina kinder och jag förvånas till en början när dropparna börjar smaka lite salt. Sen ler jag lite bistert åt min förvåning och tar en 15 meterspromenad i ensamheten, längre får jag inte gå, det står klart och tydligt i bevakningsinstruktionen.


Tävling 2

Vem är bananen i pyjamas som bögas av Sterre C och Nutt-jä-wull?
Jag borde plugga på tentan som jag har imorgon men det här kändes viktigare.

Bananer i pyjamas

hits