Räddad av Steven

Jag fick en fråga nyss om vad meningen med mitt liv var.
Jag svarade att jag inte visste.

Sen fick jag frågan "vad ser du fram emot?"
"ingenting" var mitt spontana svar.

Det enda som är garanterat vid födseln är att du ska dö. Hur fan kan man vara optimist med den sortens facit i handen? Optimism är naivitetens och idiotins snygga kusin.
Svarta tankar och mörka horisonter var det enda jag kände när jag ville glömma min bitterhet med lite tanklös TV. Och på TV visar dom min favoritsadist Steven Seagal. Jag blev genast gladare än på länge, det var ju en hel vecka sen en annan film med honom sändes.

Nu förstår jag den lycka som pojkvänspundare känner när de träffar en ny pojkvän. Den är inte speciell, men den dämpar tankarna om ens egna värdelösa liv.

Midsommar på Grinda

Här sitter man sjuk och trasig ett dygn efter att man kommit hem från midsommarfirandet på ön Grinda i Stockholms skärgård. Redan på båten ut så började jag ana oråd då vi satte igång med drickandet. Hela dagen ägnade vi oss åt samma aktivitet tills det blev dags att gå på krogen. Inne på krogen så snor jag en vinare och står och pratar om vilken mästertjuv jag är så att vakterna hör mig och slänger ut mig.
Sen däckar jag i tältet och vaknar några timmar senare av att min kropp tydligen inte föredrar att ligga på svinhårt underlag och frysa till ljudet av regn. Jag åt frukost bestående av öl och rödvin och skålade med mina liksinnade kamrater.
När jag väl kom hem igår så däckade jag i sängen, vaknade ett par timmar senare och däckade igen. Nu är jag förkyld och paj och funderar på att ta min första dusch sen i torsdags kväll.

I mångt och mycket så är mitt liv likt blondinbellas liv.
http://blondinbella.blogg.se/
Förutom att hon verkar vara ett större svin än mig.


"allt ska väl gå att köpas för pengar tyckte vi? men nej. "

"Att klä sig i morse blev riktigt svårt men jag bestämde mig för vita jeans, silverfärgat babylinne och min rosa jacka, skor har jag inte bestämt än.."

"Nej nu måste jag plocka ihop lite grejer innan städerskan kommer, sedan blir det några timmars jobb och lunch med mamma!"

"Vid tolv gick jag hem till Felix där resten av MUFstyrelsen var; Edvard, Marcel, Sebbe och Victor."

viljan att desertera

Lusten att lämna Sverige är stark nu. Jag vill supa mig full och sätta mig på ett sånt där livsfarligt flygplan till varsomhelst.
Jag skulle anlända till arlanda lite halvpackad och dra i mig några shotar sprit innan jag checkade in. Jag skulle boarda med relativt hög promillehalt i blodet. Sen skulle jag sitta i den där burken gjord av plåt och en massa explosiva vätskor som brinner tio kilometer upp i luften och hoppas på att överleva.
Den lilla spritflaskan skulle glida runt i mina svettiga och nervösa händer och min hjärna skulle vara låst på tankar om flygkrascher.,, Men någonstans inne i min nervösa kropp så skulle en känsla av frihet ligga latent i väntan på en eventuell landning och underbara kravlösa dagar. Bara tanken på att för ett litet tag vara i ett annat land där dom talar nåt konstigt språk och där man inte litar på polis och sjukvård gör mig varm i kroppen. Datorskärmen känns som solen och tagentbordet känns som en resturangmeny när jag tänker på det.
Mitt saldo känns tyvärr som Rebell-Robbans saldo så jag kommer ses blek och blöt i stockholm i sommar. Sugandes på en kall kräfta, badandes i elva-gradigt vatten, sägandes " -men badvattnet känns ju faktiskt varmare när det regnar".

Det är lätt att hitta till himlen idag när det är molnfritt

De senaste dagarna har dominerats av värme och solsken här i stockholmsområdet. Skånska stadsjeepar bullrar med neddragna rutor i innerstaden mellan reklamfirmor och nyköpta lägenheter. Viktiga killar springer runt med urringade t-shirts,komplicerade blonderade frisyrer och tajta vita trekvartsbyxor och låtsas "ha koll på läget". De viktiga tjejerna som talar non-stop i mobiltelefon och önskar att de var viktigare än de är, bär så stora solglasögon att de nästan behöver stödhjul. Gator och parker fylls av soltörstande svenskar som så fort som möjligt vill få färg på sin hud för att framstå som lyckade och avslappnade människor.

Själv sitter jag inne i skuggan och pluggar inför tentan som går av stapeln imorgon. Som du märker så skriver jag blogg istället för att plugga. Där har du en liten jävla ledtråd om hur det går.

Jag vill avsluta med att säga att mina tankar är med Povel Ramel idag. Om du har missat Povels briljans så bör du lyssna på "ta av dig skorna".

"...sköna kvinnor tar av sig skorna i dunklet under ett bord
tog soldaterna av sig skorna så blev det inga mord
uh fantastiskt..."

Blogg.se´s explorerchock!

Rubriken är skriven av en av aftonbladets journalister men här är det Stefan som skriver igen.
Nu tycks det roliga med den här bloggen vara över. Jag tappar besökare sen blogg.se ändrade den här jävla sidan så att folk inte kan läsa eller skriva kommentarer med explorer.

Enligt mig så är det en idiotisk uppdatering. Det är som att ett gatukök skulle förbjuda sina kunder att äta med händerna. Exakt på pricken samma sak.


Hjon

Det sägs att den som har vänner är rik. Detta skulle betyda att jag slipper oroa mig för min framtida ekonomi. Men tyvärr är det inte så enkelt. Jag kan  tyvärr inte skita i att betala hyran och ge dom Tobbe istället. Jag kan inte heller byta ut mobilräkningen mot Nutte. I detta politiskt korrekta samhälle är tydligen min rätt att kunna betala räkningar inte lika viktig som mina vänners "rätt till ett liv i frihet".

Men om jag på grund av fattigdom skulle undvika att betala mina räkningar, vad skulle staten vilja ha av mig då?
Svar: MEEEER pengar!
Om man är fattig så HÖJER dom återbetalningsbeloppet när man får en påminnelse. Det är som att staten är en våldtäktsman och människan är offret, och det svagaste offret spöas lite extra bara för att det är så enkelt och roligt.
En lustig detalj i Sveriges ekonomi är att de fattigaste som vill ha någonstans att bo måste betala mest för att få bo någonstans. Detta vet alla som lånat från banken. Om man inte redan äger en massa pengar så blir räntan på det lånade beloppet högre. Men ingen förklarar varför. Men det ska tydligen vara inom lagens gränser.
Jag antar att våra bankmän gladeligen hade besökt oss hemma och pissat oss i ansiktet om det hade varit lagligt. Men nu är det inte det, dock är ocker lagligt så det är ocker som används för att förnedra oss.

Jag tror att dessa regler är skapade av en sadistisk och rik slipsgubbe som sitter och gnuggar sina flottiga händer samtidigt som han skrattar åt skuldsatta hjons svettiga  pengastress.

Osunds kommentar i mitt förra inlägg bör förklaras för er som inte förstår det interna i situationen.
Jag var hemma hos Osund och såg en hög med räkningar som låg obetalda på fönsterblecket. Jag var tvungen att stilla min nyfikenhet och frågade:
- Är det där räkningarna som du skiter i att betala?
Osund: - Ja, det är det!
Sen tog han en klunk av sitt nyinköpta vin med ett självbelåtet leende på läpparna.

hits