Ny fotbollsarena i mitt område

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=1298&a=746430

Förslaget att bygga en ny svulstig arena för skrikande fotbollssupportrar har kommit från Kristina Axen Olin. Hon vill att djurgården och bajen ska samsas om denna ännu ej existerande plan och för första gången så har hon mitt stöd. För om dessa vuxna män (fotbollsfansen)  som skriker på en rullande boll får som dom själva vill så ska dom ha en varsin fotbollsarena som logiskt sett skulle stjäla dubbelt så mycket plats. Så låt supportrarna skrika på bollen på samma arena och låt några träd någonstans få stå kvar.

Sist jag hörde Axén Olin uttala sig så ville hon bygga ett badhus på riddarfjärden. Antagligen för att det var det fulaste hon kunde komma på. Innan dess ville hon bygga höghus i innerstadens parker och innan dess hade hon långtgående planer på att bygga en dödsstjärna tillsammans med Darth Vader. Jag antar att hon efter dessa skandalösa förslag sa upp sitt medlemsskap i anonyma alkoholister och tog sitt förnuft till fånga med en sex on the beach som fick henne att gå över till den goda sidan igen. Hon välkomnas av mig med öppna armar.

Jag vet inte mycket om fotboll, men jag vet att om man är en vuxen människa som på något mystiskt sätt blir hänförd av en boll som rullar framåt så ska man få kolla på den bollen. Men man ska också kunna dela den platsen med sin fiende som föredrar när bollen rullar bakåt istället. Att samsas på detta sätt är en klassisk dadda-hink-och-spade-tanke som vi lär oss redan på dagis. Så det vore väl för tragisk om de ölbäljande, skrikande, lönnfeta, snusarna på läktaren inte lyckas med denna bragd.
I värsta fall så får de väl ta en bira med den nya Kristina Axén Olin och mig, så får vi tala lite vett med dom.

nygammalt

Jag ska ta upp min gamla hobby att teckna igen tänkte jag. Jag vill skaffa mig färg och måla mig en egen tavla. tids nog. Men först ska jag öva mig med blyertsch.liemannen12244-26

Jag hatar inte kvinnor

Denna blogg läses av tackochlov av fler än de 2 personer som är snälla nog att ägna 30 sekunder av sitt liv åt att kommentera. För inte länge sen så fick jag frågan av en tjej som läser min blogg om "jag hatar kvinnor"? Tydligen kan detta kvinnohat existera mellan raderna i mina inlägg. Men jag vill dementera detta och säga till de andra två som läser bloggen att jag INTE hatar kvinnor. Det är fjolligheten, martyrskapet, gnällandet, passiviteten, pojkvänspundandet och glamourtramset som ofta kommer med kvinnligheten som jag har svårt för. Men det handlar inte om hat, det är förakt.
Förakt är bara halvvägs till hat.
Det jag föraktar mycket mer än det kvinnliga fjolliga är det manliga hårda. Det kvinnliga larvet skadar mest den som själv utövar det. Det skadar hennes självkänsla, självständighet, personlighet, ekonomi etc. Hon håller problemet för sig själv och på sin höjd inom kompiskretsen som består av 2 kompisar ( som man ofta är osams med) och en pojkvän.
Den manliga hårdheten kan skada vemsomhelst som är nära den hårda mannen. Om hårdingen har ett gäng kompisar i närheten, ett par bärs innanför västen och lusten att vara en alfahanne så riskerar vilken annan man som helst i den geografiska närheten att få en smäll på käften. Den manliga hårdheten kan på ett tufft och aggressivt sätt våldta oskyldiga kvinnor. Den manliga hårdheten kan ifrånta dig din frihet och hälsa hur du än beteer dig. Den kvinnliga fjolligheten kan inte ifrånta dig något om du inte tillåter den att göra det.

Så jag föraktar den kvinnliga fjolligheten och hatar den manliga hårdheten. Detta betyder att om jag hamnar på en öde ö så gör jag det hellre med Blondinbella än med någon ur Original Gangsters.

Aboo vilka feta bryschor!



Författaren av världens mest otacksamma blogg skriver igen. Ännu en gång så handlar inlägget om män som tar sig själva och sin hårdhet på så stort allvar att det blir pinsamt. Många killar och män har en lust och längtan att vara respekterade och fruktade av andra män, detta för att njuta av frukterna som finns att skörda när man står högt i hierarkin. Brudar och pengar kommer i stora lass till de hårdaste.
Ibland är vi män så ivriga att vara hårda att vi glömmer bort rim och reson , detta kan resultera i att vi beteer oss hur fånigt som helst. Ibland kanske vi tillochmed låtsas hålla i pistoler när någon ska ta kort på oss.

Kan inte ni tjejer snälla sluta hata varandra och vara osams och notoriska pojkvänspundare och istället ta över världen? Jag vill se en kvinnlig enad front som gör samhället till ett matriarkat där vi män blir utnyttjade. Jag längtar efter att få vara kränkt och pappaledig med en kaffe latte, för det här håller inte längre som ni själva ser:


12244-2512244-2412244-2312244-22
12244-20
12244-19

Parkbänksalkis = otrendigt?

Och så blev det år 2008 och februari och den 7e och snart den 8e och innan vi vet ordet av är det sena oktober igen och det är dags att ställa om till vintertid. Tiden rusar framåt utan en minsta tanke på att stanna. Människor föds för att ta de avlidnas plats. Denna plats ska helst renoveras smakfullt med nyckelordet "lyx" som preferens för att imponera på andra. Lagom till att renoveringen är klar så har tiden rusat vidare och alla nya atiraljer har blitt omoderna och måste bytas ut för att man inte ska behöva skämmas. Trender kommer och trender går, vissa trender förvinner för alltid.

När jag var ung ute i orminge så var det vanligt med parkbänksalkisar. Dessa människor gjorde precis som deras titel berättar.. de satt på parkbänkar och drack alkohol. Såna människor är sällsynta idag och jag har svårt att förstå vilka i min ålder som ska ta över detta beteende? De flesta missbrukare i min ålder sköter sina jobb men krökar alldeles för mycket för sitt eget bästa på krogen eller i hemmet. De missbrukare som inte har jobb brukar snabbt börja knarka och skynda sig med att skaffa barn innan de dör av heroin i ung ålder.
I vilket fall som helst så gapar parkbänkarna tomma.

Vi kan inte alla bli nagelvårdare, glamourmodeller och projektledare. Någon måste ta parkbänsalkisarnas roll, men vem ska göra det?

Dags att försöka på nytt med Nokia

Jag har skaffat en ny telefon igen, denna gång en Nokia N95-2 med 8 gig i minne. Instruktionsboken är tjockare och har fler regler än koranen. Så när jag läste den så fick jag veta att det inte bara är en telefon, det är också en kamera, fickminne, mp3-spelare, tv, klocka, väckare, potatiskokare, vän,mordvapen och en hel del andra "nödvändiga" funktioner.
Jag hoppas att den funkar bättre än min sony ericsson w910i som gick sönder 3 ggr på 2 månader. Jag hoppas att finnarna tillverkar bättre grejer än svenskarna, annars åker jag finlandsbåt över och startar ett nytt finskt vinterkrig

... eller ständigt mulet skitväderkrig.. då jag antar att stadsjeepsmentaliteten även mördat Finlands väder...

God natt!

hits