uppdatering muf

Bilden jag publicerade häromnyligen är tagen för ungefär ett år sedan i Umeå. jag skrev en lång text om bilden men den försvann och jag orkade inte att skriva en ny helt enkelt. Men man ser tydligt att jag hade mer pormaskar på den tiden än jag har nu och det är ju upplyftande.

De senaste dagarna har jag varit sjuk som innihelvete. I måndags kände jag mig som efter 3 roskildefestivaler på raken, i tisdags kändes det som att jag fått stryk av Tyson och idag känns det som om någon kines stulit mina organ.

men jag har haft energi att kolla på tv och läsa idag iaf.
Något som jag lärt mig och glömt igen och lärt mig igen är skillnaden mellan shia och sunnimuslimer. För det snackas mycket om muslimer i media nuförtiden och om du inte varit nedfryst eller är en skåning som bara bryr dig om dig själv och din stadsjeep och din lägenhet i stockholms innerstad, så är du nog medveten om det.


mycket kortfattat så är skillnaden denna:

Sunnimuslimerna vill välja sina ledare, medans Shiamuslimerna vill ha en ledare från Muhammeds släkt.

Man kan ju förstå hur frustrerande det måste vara för den ena parten att den andra ens finns när det är såna otroligt stora skillnader. Men det är ju inget som inte en gudfruktig och uppfriskande självmordsbombning kan ändra på.

muf

muf


Lasse Lucidor - LL

Igår drack jag alkohol så fort och mycket att jag har skavsår i gommen, men som vanligt är det värt det för det är inte mycket här i livet som är roligt, men att supa är fakiskt roligt. Det är därför alkoholister dör så tidigt. För vi får alla samma mått av kul som vi ska uppfylla innan vi dör. Och alkisar fyller det måttet proffsigare och snabbare än oss dumma och idiotiska arbetarfittnyllen. Vi dör efter 10 år på långvården när vi är 95 bast och spenderat nästan halva livet ledbrutna och dregglandes.

Den första halvan av livet minns vi att vi jobbade på. Hederlig jävla övertid och skattebetalning. man skaffar sig en äcklig jävla unge som vill köpa svindyra plastleksaker som ändå slängs ner på golvet så att den spräcks... och då måste man köpa en ny likadan.

Man har skaffat sig en fru som var snäll till en början men som med tiden brydde sig mer om barnen och att bli tjock än om dig. När du då en gång i veckan vill smyga på i sängkammaren så har kärringen huvudvärk och vill att du ska "förstå att hon inte har det så lätt".

Nä sup dig död istället och låt dig inte luras.

Golgata

Jovars nu är påskledigheten snart över. Jag har ägnat påsken till minne av Jesu korsfästelse och uppoffring till eftervärlden samt åt att dricka jävligt mycket sprit. Jag hade en förfest i min nya lägenhet i lördags med Nutte, Martin och Matti så nu får inte dom komma på inflyttningsfesten sen.

Ikväll är det tacos på menyn och jag är för hungrig för att fortsätta bomba läseren med intressant och givande information, så jag ursäktar mig och försvinner ut i köket och in i en oviss framtid.

Proof

Proof från d12 blev ihjälskjuten i Detroit häromdagen. Det var en tråkig nyhet.

Men jag har en bra nyhet också: jag har verkligen flyttat nu.
Nu är jag på jakt efter en soffa, och jag hittade en idag. 8000:- är priset. jag ska ligga och våndas inatt och fundera på om jag ska köpa skiten. Tycker ni gott folk att jag ska köpa en soffa för så mycket pengar?

OM jag köper en soffa för 8000 så måste jag införa nya regler i mitt annars anarkistiska hem. Jag ska likt Martin Luther publicera de nya reglerna för allmänheten. Det är första och sista gången jag ska jämföra min soffa (som jag inte köpt än) med protenstantismen.

Nutte får INTE röka inomhus,
Osund får INTE dricka rödtjut varje dag i min soffa,
Cassel får INTE låta bli att duscha i 3 månader för att sen komma hem till mig och min soffa,
Marra Röf får INTE sitta och klippa sönder små plastbitar i ännu mindre små plastbitar i min soffa, Lindberg får INTE komma och smöra ner min soffa,
Th får INTE kasta sönder mina andra saker i min soffa så min soffa går sönder,
Nyström får INTE sitta bekvämt i min soffa,
Clas får INTE kladda med sina popcornfingrar i min soffa.

Fler regler kommer publiceras på min andra hemliga och osynliga blogg.


Spider Loc

Om jag byter attityd från bitter, otacksam och deppig till bitter, otacksam och inte lika deppig från och med nu så kan det bero på att jag flyttar idag och imorgon. Just det motherfuckers, jag ska äntligen lämna det här skabbiga ghettot för globenområdet. Mina kompisar är riktiga svin och as så jag antar att jag inte kommer få någon flytthjälp heller. Men OM någon skulle kunna tänka sig att sluta räkna sina pengar eller supa sig full, och för en gångs skull hjälpa en annan människa, så är det bara att höra av sig på min mobil. fittnyllen.


över och ut.

Hurtigrutten

Nu var det gjort. Vårens första joggingtur är joggad i Solna någonstans vid vattnet med min nya iPod i öronen och med vinterluften i halsen. Jag vet att det låter hurtigt, och det var det också förutom att jag bara kunde jogga 40 meter åt gången då min kondition och karaktär är som big brother -  dåligt.

Rigor mortis

Mmm så var det söndag igen. Det är det väldigt ofta.
Jag hade födelsdagsfest igår och bjöd hem en massa folk  (killar) till mig. Jag sa att dom inte behövde vara rädda om mitt möblemang eller om lägenheten iom att jag ändå ska flytta snart.
Th trodde nog att jag menade att det var fritt fram att svina gränslöst. Han krossade vinflaskor på golvet och slängde ölburkar i väggarna, det röktes inomhus och det spilldes på mitt golv. Jag blev helt till mig i allt svineri och pissade kanske lite på mitt eget köksgolv.

Men nu som sagt är det söndag igen och jag står i valet och kvalet inför morgondagen... karens eller multigt rens....

hits