malmö verkar vara ett läskigt ställe...

Alltid när man läser någon nyhet från malmö så handlar det om dråp, mord, pistoler, knivar, blod, knark, uppgörelser, våld, sparkar och slag. Det tycks alltid vara någon som blir avrättad varje vecka. Är det någon som vet varför det är så i just malmö?
Är förlusten av årstider som gör at dom tar ut ilskan på varandra? Är det närheten till europa som gör att det florerar mycket sprit och knark i malmö? Eller är det helt enkelt så att dom inte förstår varandras grötiga dialekter och detta bäddar för missförstånd och våld? Antagligen det sista. Men hur som helst så verkar malmö vara ett läskigt ställe...

Julafton 2007

God jul kära läsare av en av världens mest respekterade bloggar. Jag hoppas att ni alla har bytt produkter med era nära och kära i upptända bostäder som luktar glögg. Jag hoppas att ni alla är nöjda med vad ni själva tilldelades och jag hoppas att ni är mätta och glada. Kort sagt, jag hoppas att alla som läser har haft och ska ha en fortsatt god jul.


Ät och håll käften! Tack ICA!

Det vi alla är så bedrövade över nu är att ICA märker om köttfärsen så att det ska se ut som att utgångsdatumet är en dag senare än det ursprungliga utgångsdatumet var.
Stora delar av Sveriges mätta befolkning drar chockat efter andan när skvallerpressen avslöjar matkedjan ICA´s "köttfärsskandal". ICA-Stig som blivit en ikon genom tv-reklamen talar ut i media och använder sig just av de ofta använda orden "chock" och "skandal" ( och jag tror han i all moderiktighet fick in ett "kränkt" någonstans också trots att det ordet inte hade något med saken att göra. Mest för att verkligen framstå som hipp och modern)
På ICAs kundparkering står det nu färre statsjeepar och de tomma platserna gapar besviket mot ICAs entré.

Sune Svensk överlåter som vanligt sitt tänkande till aftonbladet och expressen och känner sig medveten och ställningstagande och "bojkottar" ICA som den tuffa rebell han är.
Men hur många blev egentligen sjuka av köttfärsen? Hur många offer har denna chockerande skandal skördat? Jag har inte hört talas om någon.
Jag tycker att ICA ska köpa in mindre köttfärs för att undvika såna här incidenter, men om det trots allt händer så tycker jag att dom ska märka om fräsch köttfärs istället för att slänga den. Någonstans måste det vara slut på detta jävla lyx-larv och bräckliga trams och gnäll från mätta svenskars sida. Ät och håll käften!

Nu ska jag äta en brun banan och dricka ett glas mjölk från i midsommras så att jag får energi nog att hänga ut en ICA-flagga från mitt fönster som gratis reklam. Tack ICA för att ni står upp för det sunda förnuftet i kampen mot lyx-larvet!

Evanjävliskt tidigt

Nu är det jul i stugan, jag riktigt känner det i kroppen. Mina året-runt-röda gardiner är lika juliga och mysiga som mitt året-runt-röda sängöverkast. Säsongens julpynt är upphängt, fast inte hemma hos mig. Jag kör en strikt muslimsk jul utan pynt och krafs.
Däremot har jag bakat pepparkakor och njutit glögg hos en kompis häromdagen. Han hade ingen pepparkaksform så vi fick improvisera och skapa egna former. Vi gjorde några symboler som är tidstypiska från det mittersta 1900-talets politik. Den ena sovjetiska symbolen finns att finna på bild 1. Den andra symbolen som mer för tankarna mot tyskland har jag ingen bra bild på.





Nästa bild är en skalenlig karta över en viss planets landmassa. Kan du gissa planeten?
ledtråd: nedroj, nid ammud toidi


Folk var galna redan på Lucias tid

En gammal och väl använde klyscha är att påstå att det skulle vara bättre förr i tiden. Och på många sätt kanske det var bättre förr i tiden. Även jag som blott är 27 år gammal minns hur vi brukade ha årstider förr i tiden, innan stadsjeeparna bilde bort dom. Nu är skillnaden mellan vinter och sommar inte så stor längre. Man måste öppna sitt fönster för att avgöra om det gråa duggregnet är 5 grader eller 15 grader varmt innan man bockar av i kalendern.

Jag håller väl med om att statsjeepsegoisterna borde köra upp sina 4 avgasrör i valfria kroppsöppningar, men folk har varit idiotiska i alla tider.
Lucia ( som vi firar idag) fick en manlig beundrare som tyckte att hon hade vackra ögon. Då slet Lucia ut sina ögon som och gav till sin beundrare. Hon hade helt enkelt inte en susning om vad hon skulle ta sig till och vad som är vettigt och genomtänkt beteende (typiskt stadsjeepsförarresonemang).

När den romerska kejsaren Diocletianus* (* ska läsas högt med svenskt uttal) förstod att Lucia var kristen så skulle hon straffas genom att få jobba på bordell. Men när hon skulle fraktas på en oxkärra till hån och spe genom staden, kunde tusen man och flera oxar inte klara av att dra henne. Den rasande ståthållaren lät då samla ved runt hennes fötter och prövade att bränna henne, men åter blev hon räddad av Gud. Därefter hällde han kokande olja över henne, men hon fortsatte att vara oskadad. Då blev ståthållaren mycket vred, och hon dömdes att bli dödad med svärd, och bödlarna stack ett svärd i halsen på henne. Men Lucia levde så länge, att en präst hann att komma och ge henne sakramentet. Då först dog hon.

Folk var brutala mot varandra även då. Det som världen behöver både då som nu är en smula mer tolerans och en smula mindre våld. Jag ska vidga mitt toleranta sinna idag genom att plugga en skitsvår bok medans de flesta andra stockholmare åker runt en och en i sina stadsjeepar och oroat undrar varför det aldrig blir snö till jul.

Om omtentan

Idag hade jag en omtenta som jag inte var speciellt påpluggad på. Jag kom in i tentasalen och började snart skriva på tentan. Fråga ett var ganska klurig så jag gissade mig igenom halva och hade hyfsad koll på den andra halvan. Sen skrev jag de andra 2 frågorna och lämnade in min snart underkända tenta till en snäll tentavaktsgubbe.
Jag gick ut ur tentasalen och kom ut på gården i den gråkalla luften när jag plötsligt förstod fråga etts första del!
Jag hade gissat på en fråga som jag egentligen kunde.
Beror detta på ointelligens eller självhat? vad har jag någonsin gjort mig själv som förtjänar sån dålig behandling?

Angående okejsex.nu

Tramset och larvet finner nya vägar att vandra varje dag. Och de som tjänar pengar på fjolligt trams gnuggar sina giriga händer och författar ännu en artikel om hur synd det är om det kvinnliga könet. Jag tycker att de ständigt kränkta och arga personer med svartfärgade luggar ska sluta skriva artiklar. Istället bör de använda sin energi åt att öppna skolor där människor defjollifieras och lär sig säga klara och tydliga NEJ och att sparka in organ på våldtäktsmän.
Problemet är att det nog är enklare och mer vinstgivande att öppna en hemsida med mysiga färger där man skriver att våldtäkt inte är ok, och att ett nej är ett nej.

Om vi behöver okejsex.nu för att förstå att det är fel att våldta så antar jag att vi också behöver MIN framtida sida okejluft.nu där jag förklarar att man bör andas varje dag.

Jag är dock inte kränkt över att män som kollektiv uppmålas som våldtäktsmän. För jag är ingen våldtäktsman och känner på så vis inte att det är mig det handlar om. Men jag vet att det finns andra killar som känner sig kränkta av att män uppmålas som våldtäktsmän. Dessa män vakna upp och hålla käften och inse faktum att de absolut flesta våldtäkter begås av män.
Ska vi ta tramset till nya nivåer och i framtiden säga: våldtäkts/kvinna/man? Ska vi debattera om fjollig och politisk korrekt formalia i ett mysrosa kuddrum där vi alla kan gråta en svätt för att vi är så kränkta eller ska vi utbilda folk att punktera pungen på haga-mannen?
Redaktionen på Lucidor.blogg.se röstar på det sistnämnda och är glad att hans systrar bär tårgas i handväskan.

9 benbrott till barnet, en påse fludder till far

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1396483.ab

Först och främst så köper pappa knark på stan. Sen går han hem till sitt nyfödda barn som skriker exakt som nyfödda barn ska göra. Det klarar inte knarkar-pappa av så då spöar han sin baby så den får nio benbrott. Människor med tankar hoppas att  knarkar-pappa lär sig av sina misstag och inser att barn inte är något för honom.
Men knarkar-pappa lär sig ALDRIG av sina misstag. Fort som fan ska knarkar-pappa och knarkar-mamma utöka den lyckliga familjen och skaffa fler barn.

Jag har länge varit facinerad över misslyckade människors maniska barnskaffande. Det tycks vara som att så fort du har suttit i fängelse eller tagit din första spruta heroin så är det dags att skaffa barn ( alternativt en kamphund ). Om du skolkade hela högstadiet och hoppade av gymnasiet så är jag säker på att du har barn vid det här laget.
Om du knappt är läskunnig och röker cigg under köksfläkten så anser du nog att föräldraskap är något för just dig! Du kan inte ens ta hand om dig själv, men nu ska du och din lika labila partner "välsigna" världen med en liten Kevin eller Melissa som kommer råna mig om 15 år och skära sig själv i armarna.
Som tur är så spenderar många Kevin´s och Melissa´s mer tid hos mormor och morfar än med sina föräldrar. Vi får hoppas att det blir så denna gång också.





Tack till Paris Hiltons fans

Jag har i många år sett ner på människor som finner paris Hilton intressant och dokusåpor underhållande. Det gör jag fortfarande men nu hatar jag från en mer mild vinkel. För i ett land där Robinson Robban har pengar och möjlighet att åka land och rike runt och bedriva blodskam och hor, så måste människorna ha mycket fritid.
I ett land där folk köper hundar som får plats i små handväskor bara för att paris Hilton har det, så måste ekonomin vara bra.
I ett land där folk äter sig mätta för att sedan spy upp det igen för att de hatar sig själva för att de är mätta så kan inte mat vara en bristvara. Jag har svårt att tro att någon i rwanda lider av bulimi.

Så jag tar av mig hatten och hälsar till Sveriges alla luder, sinnesslöa kopior och bulimiker för att ni är beviset på att sverige trots allt är ett bra land. Så innan världen går sönder av egoisters avgaser eller maktgubbens bomber så vill jag tacka er. För era liv är måttstocken på sveriges välfärd.

hits