Budapest

Hár sitter man pá ett internetkafe i budapest och njuter (faktiskt) av livet. Nyss var vi pá Mammut-kõpcenter och handlade fiskarmõssor. Snart ska vi tillbaks till hotellet och vila innan vi drar pá stan och áter middag. Cassel fyller ár idag.

Igár tappade Ahlen vár engángskamera i toaletten utan att sága det till oss, sá nár vi skulle t bilder sá satt vi och undrade õver varfõr kameran inte funkade och varfõr den var blõt. Jag och Nutte satt och tryckte och pillade nár Ahlen erkánnde WC-tappandet.

 

Badhus ár nog det trevligaste som finns. Stockholm har mycket att lára av Budapest. Mycket mycket.

 

Nu máste jag fly.


Mammas födelsedag

idag föddes mamma för 52 år sen. Hurra Hurra!!
Hennes son sitter hemma hos TH i västra skogen och väntar på att åka till stan och handla en present till henne.

imorgon är det midsommarfirande som gäller. Vi ska hänga hemma hos nyström vid Skanstull och grilla och spy upp sill. Om midsommar blir misslyckat så har jag ju en vecka i Budapest på mig att göra nåt lyckat. På söndag bär det av i flyglanet. Det kommer antagligen störta, det är ju alltid skitnära att det gör det varje gång som jag flyger.

Nu ska jag dra, det är möjligt att jag inte kan skriva någon mer blogg frn andra sidan. så snälla människor.. minns mig som en positiv och glad människa. hej då.

Stefan med S som i Störtning


Obie Trice

Dagens andra blogg dårå....

Här sitter man och dricker kaffe och planerar inför midsommarfirandet. Lappar ska sättas upp i grannskapet, folk ska ringas och det ska kluras en massa.

Håll till godo med en glad dikt:

 

"Jag böjde mig ned och fyllde min mun

med det klara vattnet från bitterhetens brunn

vattnets ursprung är från en välbesökt älv

den är lång och heter "tycka synd om sig själv""

 


Mani

Schizofreni och Autism är två psykiska sjukdomar, mitt bidrag till bordet får bli förälskelse. En svekfull och plötslig psykisk sjukdom som vi alla är i riskzonen att drabbas av. Jag vet inte riktigt hur man botar den men förträngning är en populär naturmedicin.

 

Idag tog jag årets första dopp i sjön. Det var lite kallt men det värsta var att jag inte drunknade.

 

Nu ska Nirre bjuda mig på en till kopp kaffe. Jag har läst nånstans att kaffe är dåligt för hjärtat. Bra.

 


Sol

Det här med att inte ha internet är bitterljuvt.

Jag, TH, Björn och Nyström har precis kollat på the butterfly effect, den var heeeelt ok. Sen blir det grillfest hos Björn i Bagarmossen imorgon. Och med grillning menar jag öldrickning och killmys.

Sen blir det nog Debasers uteserverring på kvällen.

 

Om två månader ska jag bli morbror. Jag undrar hurdan jag kommer bli som morbror. Jag hoppas att barnet kommer gilla mig som jag är. Men om jag måste gå ner i vikt för att bli poppis så kommer jag ju självklart utveckla bulimi. Man måste ju ställa upp på barnen, dom är vår framtid.

 

kom nu ihåg att ni är fina och vackra människor.


Najaden

Nu i denna stund sitter jag på mitt gamla jobb på telia i najaden och surfar runt lite. Jag startade morgonen med att gå upp i tid men ändå lyckas att missa två bussar så jag kom försent. Som tur är så är min kollega Resa en tolerant och trevlig själ så det gjorde inget.

 

Jag anar,tror och har på känn

att livet kommer bli värdelöst i framtiden

men varför oroa sig om vad som ska hända sen?

fär samtiden suger ju också, min vän.

 

 

 

 

"Senare"

Najaden är det bästa stället att jobba på, människorna och trevliga, kaffet är gratis och jobbet är fritt. Jag bjöds på lunch idag av några trevliga grannkollegor från resursbemanning.

Det är stora skillnader mellan det här och de aidsjobb jag kommer vara tvungen att ta för att kunna betala brödfödan.

Ikväll blir det träning och matlagning och räkningsbetalningar. Jag är nog ledig imorgon på gott och ont. Då ska jag göra lite duktiga grejer är tanken. Kanske ska åka till stadsbiblioteket och konstatera att dom inte har boken jag behöver och sen kanske också glida förbi arbetsförmedlingen och inse att det inte finns några jobb. Vi får se.


Hemma i Nacka

Nu sitter jag hos lindberg och dricker vatten och kollar på mtv. 
Jag överlevde hemresan och lyckades lämna bilen i tid också. Imorgon blir det utgång så då tycker jag att alla som läser det här ska följa med. Det kanske kommer innebära att du måste dricka sprit och slåss med oäktingar.

Om ni vill veta om en kille är en bonde på krogen så ska ni kolla efter vissa riktlinjer. v-ringad tröja, kavaj, designslitna jeans, hockeyfrilla och gympadojjor= bonde. Om killen gillar motorsport och big brother så är han en hundraprocentig bonde.



Problem

Det var problem här hemma för ett tag sen.

Lindberg skulle ju hämta skåpbilen som ska köra alla mina och vissa av Clas grejer till stockholm. Nu råkade det bli så att Lindberg blev lite sen och hämtade bilen ett par timmar senare än vi trott. Clas skulle åka buss och möta upp Lindberg i sundsvall. Clas blev lite arg när han fick veta att Lindberg kommer komma lite sent till Sundsvall för Clas skulle spela dator ikväll klockan 20. Så först tänkte Clas hoppa över att åka och låta Lindberg köra alla 70 milen ensam, men efter att Clas missade bussen och tänkt efter ett tag så tog han det vuxna beslutet att cykla i raketfart till centralstationen där sudsvallsbussen går ifrån. Så jag tror att allt ordnat sig.

Jag hoppas att dom inte blir osams nu. Man kan ju inte alltid komma i tid, så jag förstår Johan. Jag förstår ju Clas också. Det är jobbigt att missa viktiga grejer.

Nu hoppas jag bara innerligt att dom hinner hem till klockan 20 så Clas hinner spela dator.


Dagen FF

Idag är det dan före dan före dopparedan. Den här gången ska jag doppa ner alla mina ägodelar i tomten Lindbergs skåpbil. Sen ska vi åka (jag, Clas, Lindberg ) till stockholm på onsdag. Jag har börjat packa alla grejer här redan. Imorgon har jag en omtenta som jag kommer bomma.

 

Idag har jag bara suttit still inomhus så jag kommer få sömnproblem sen. Fuck it.

Inatt hade jag svettiga sexdrömmar, jag ville inte vakna upp till den värdelösa verkligheten igen utan låg kvar ett jävla tag imorse och klängde fast vid drömmen.

 


Nicole

Kolla in den här tjejen. Hon ger ett intelligent intryck:

http://hem.passagen.se/modell_nicole/

 

 

 


Purpur

Yo motherfuckers det är Stefan här igen, bakis och sliten som man brukar vara på söndagar. Och satana vad hungrig jag är nu. Jag vill egentligen sätta igång och laga en stor och komplicerad måltid men jag tror att det som vanligt blir aids i hink och torrt och skabbigt till frukost. Men jag är sugen på nåt riktigt mumsigt som pizza eller liknande.

 

Frukosten är ingen trevlig syn

man gör en gröt av vatten och havregryn

och eftersom att man är trött och sliten

så ger man fan i att värma skiten

Ät som det är och var glad att det inte är fett i det där

och tänk: Livet blir nog inte bättre än såhär.


fredagskväll

Här sitter man och lyssnar på devin the dude, petey pablo och david banner och tycker att livet är konstigt.

Många av oss springer runt och vill ha en massa grejer men gör inget för att få dem och klockan bara tickar. Ska det vara så svårt att skaffa sig lite motivation bara? Det är lätt att spendera tid på att gnälla om att man inte har nån motivation, men att skaffa sig motivation att skaffa sig motivation går inte.

 

dagens dikt:

Jag har inte duschat på hela dan

och ska inte göra det heller tamefan

folk har missat konsten att lukta svett

som en trikå efter en svansjöbalett

som en brandmans underställ

som Cassel morgon, middag och kväll

som en tjockis efter två trappor

som en böghatare med två pappor

som en flygpassagerare brevid en taliban

som jag själv på ett flygplan

som en svärdslukare som är ovan

som en neger som får besök av ku klux klan

nä nu ska jag duscha, börja blogga du med för fan.

 

 

citerar devin the dude:

I have to buy some weed so I can work more, so I can make more money,so I can buy some weed, so I can work more, so I can make more money,so I can buy some weed,so I can work more, so I can make more money,so I can buy some weed osv.....


Den lilla blyga

Idag var det sista gången man såg klassen. De flesta kommer jag nog aldrig se mer i hela mitt liv tyvärr. Alla verkade vara bra människor trots att jag inte kan namnen på över hälften. Men många har smeknamn som t.ex. Stornyllet, Finnen, Skåningen, den skelögda, fotbollstjejen, bakisbruden och den lilla blyga.

Till Marra:

Hon har långt brunt hår och är normalsmal. Jag vet av uppenbara orskar inte mycket om hennes personlighet förutom att hon får Blyger att verka framfusig och vulgär.

Men jag har hennes telefonnummer. Vill du ha det?


Klarheter

Nu ska jag göra klart för er playerhaters därute som tror att jag är tänd på den blyga tjejen att jag INTE är det.

Hon är säkert snäll men jag skulle hellre bjuda ut en skäggig dvärg på romantisk middag än henne. Dvärgar är roliga.. dom är jämt så jävla kåta dom små jävlarna. Sen kan man spöa alla utan några problem.

Döva människor är också roliga. man kan förolämpa dom hur mycket som helst utan att dom blir arga. Det är bra.  


Devin

Då har snart ännu en dag förflutit i Umeå. Jag kommer sakna stället när jag flyttat hem.

Idag har vi gjort klart grupparbetet och imorgon ska vi bara redovisa skiten inför klassen. Den lilla blyga tjejen sa ett par ord idag. Jag blev så förvånad att jag ville be henne hålla käften! Hon kan ju inte sätta min världssyn på kant sådär.

 

Nu har jag ätit och ska sjunka ner i ett ljummet bad och lyssna på Cassels dumheter över telefonen. Han är en läskig lirare, men otroligt underhållande. Det där var en smula bögigt va?


Pappersjakt

Idag har vi sett på "Bye bye Lenin" i skolan och sen haft seminarie om den. Efter det så träffade jag min lilla grupp som ska göra ett arbete om ungernrevolten. Den lilla blyga tjejen sa kanske 4-5 ord. Jag undrar hur hon ska klara den muntliga redovisningen för klassen.

Hon får väl göra som S.Norberg och kröka innan föreläsningen.

Fan va coolt det är att förkröka innan grejer och komma överraskningsfull på t.ex. uppkörningar eller arbetsintervjuer.

 

Dikt till Martin J:

Det finns en värld som är infekterad av satan

den ligger i utkanten av galaxen vintergatan

folket där har nåt i skallen som glappar

för alla jagar små fula papperslappar

djuren, naturen, män, kvinnor och ungar

dör i jakten på idolbilder av döda gamla kungar

kärlek och vänlighet ses som oviktigt skit

men att ha mest papper är riktigt sweet


hits