Wu- Tang

Man borde verkligen öva sin empati och sitt tålamod för att underlätta livet och bli av med stress.

Då har man pluggat idag också, kanske inte lika mycket som man borde men ingen är perfekt. Jag ser fram emot att vara i skolan imorgon. Vi ska ha filmseminarium. Sen ska jag ta mig ett snack med min grupp som jag skriver om ungernrevolten om. En av tjejerna är så sjukligt blyg att jag vill sno hennes kläder och stå och peka och skratta när hon är naken.


Galenskap

Idag är frågan om man kan tänka sig galen aktuell.

Jag snackade med Cassel som sa att vi två söker efter ångest och anledningar till att beklaga oss. Och det stämmer bra. Om jag hade gjort nåt kreativt av all den tid som jag tyckt synd om mig själv så hade jag uppfunnit hjulet vid det här laget.

 

Jag är glad att tider förändras ibland och man accepterar att man blivit en kärring. Medans man inte vill förändra på andra grejer som är i ständig förändring.

Ikväll är en deppig kväll. Borde sova snart.


Kwame Nkrumah

vaknar och inser att skolan börjar en timme tidigare än man planerat, stressar och cyklar iväg mot skolan, får punka nere vid ängen och låser fast cykeln och börjar gå mot skolan. Clas som cyklat hela vägen ringer och säger att föreläsningen är inställd.

Träna, åka buss, plugga. Sen ikväll får det bli film och kyckling.

Magen är fan lite fetare efter helgens synder. Skandal. Man borde bli smalare av öl. Eller iaf inte fetare.

 

Kwame var en skollärare som blev Ghanas stadsminister från fängelset 1951. Han gjorde Ghana fritt från det brittiska kolonialväldet och inspirerade andra afrikanska stater att bli självständiga. Senare i sin karriär blev han såklart diktator.


Triumph

Hungern plågar min sargade och förnedrade kropp. Det blir hamburgare idag.

 

Jag har inte gjort nåt vettigt alls idag, bara suttit och skrattat åt Triumph the insult dog. Jag har visst gjort nåt vettigt.. jag har städat såklart. Och diskat.

 

Jag tycker att det är synd att barn i u-länder svälter ihjäl. Kan vi inte svälta ihjäl dokusåpekändisar istället och låta barnen leva?

 

Mors dag idag. Man ska vara snäll mot sin mor, trots att hon antagligen tror att man är 7 år fortfarande.

Just det menvahettere......


Prinsessan Madeleine

Prinsessan Madeleine är överskattad. Hon är inte så snygg som folk säger. Paris Hilton är ännu mer överskattad, henne finns det inget vackert med överhuvudtaget. Så nu vet ni det.

 

Igår var det hemma fest här. Grannskapet kom in och sen var festen igång med grillning, öl och allsång. Grannskapet består av 100% hiphopshatare men jag lyckades klämma in en låt ändå för jag är så ball.

Nu är det snart dax att ta hand om sllt stök ute i vardgsrummet och köket. Det är skitigare än nånsin nu.

Nödrimsdikt om städning:

Ölfläckar och rens, Vik häda!

Nu ska Stefan städa

fliten ska vara stor idag bitti

may the force be with me

 

 

 

 

 


Yra i Umeå

Hela helgen är det brännbollsyra här i Umeå och jag (Stefan) Ska vara där och kolla. På yran spelas det brännboll och jag misstänker att det även krökas en del. Jag ska inte vara sämre... eller jag ska iof inte spela brännboll.

Jag har 3 arbeten och en omtenta att koncentrera mig på och allt ska vara gjort den 7e Juni så paniken är närvarande. Jag ska faktiskt göra lite nytta idag också.

Men nu blir det Leno som brukligt till frukosten.


Satyagraha

...Är ett Indiskt fenomen och det vackraste jag hört på länge. Det står för "konfliktlösning utan våld". Istället för att spränga en massa skit i luften och slå folk på käften ska man lösa konflikter med kärlek och tolerans.

Det borde alla göra  jämt. Tänk på det nu innan ni är oförskämda nästa gång era fittnyllen.


#1 Blogg

Stefans första Blogg

Min vän Matti visade mig hur det här fungerar så jag tänkte testa. Om ingen skriver till mig så blir det väl ett varmt bad och ett rakblad.

Jag har brännt axlarna idag i solen, vem trodde att man kunde göra det i norrland?

Det blir inte så mycket skrivet idag för min fantasi är inte här just nu.


hits