Födelsedagen

Idag firar jag min 26e födelsedag. Jag ska ta mig ut i detta Göran Kropp-väder och glida runt på stan och kolla efter en passande mp3-spelare eftersom min gamla har fått tuppjuck. Det är livsviktigt att ha en mp3-spelare för annars så ids man inte att vandra ut i friska luften. För om man inte lyssnar på musik så måste man ju lyssna rösterna i hjärnan och dom kan manipulera en att göra dumheter.

En 26- år gammal man som aldrig blivit riktigt mogen
har kärlek för både den stora staden och den tysta skogen
staden för att den innehåller människor, bankomater, droger och krogen
skogen för att den döljer skriket från en rånmördad godtrogen

Gandalf

Imorgon är det jag som säger upp den här lägenheten. Pang Bom nu får det vara slut på det här ghettolivet. Om jag så ska bo under kartong någonstans så ska jag slippa den här läskiga lägenheten med dess multigt trista omnejd.
vart är våren någonstans? Det tycks som att vintern har lagt ner och att Sverige i väntan på våren har lånat höstväder från lettland. Är det bara jag som är orolig? Det verkar som om vi ska hoppa över sommaren i år igen och gå direkt till höst. Det är som att tugga sig igenom en glass av fruset kiss för att komma åt den goda jordgubben i mitten för att sen få veta att jordgubben är ersatt av snorkråkor. Eller som att tvinga sig igenom en timmes big brother för att inte missa porrfilmen som kommer efteråt och få veta att den är ersatt av farmen.

Doparedan

Då var systersonen döpt. Lars Ludwig Oliver blev förnamnen. Sterre C är förnamnet på gudfadern. Dom fick tavlan som jag målat utan ram iaf så nu vet ni det och kan sluta tänka på den saken.

Nu ska jag maila cassel och be honom att köpa en klocka av märket "Breitling" i thailand. Om han inte gör det kommer jag publicera den här bilden på min blogg:

Cassel


Eric (eazy-e) Wright

Seinfeld sa en gång att vi män är homofobiska pga att vi vet att vi är lättövertalade, svagsinta lirare. Så om vi gick in i en homosexuell affär så skulle vi kunna övertalas till att bli bögar. Jag skrattade bara och tänkte inte mer på det, tills idag.
Jag var i Sickla köpcenter med intentionen att köpa en ram till tavlan som jag målat till min systerson. När jag gick runt och letade febrilt efter en ram så gick jag av en händelse förbi en hälsokostbutik. AH! Tänkte jag som har slut på proteinpulver och gled in lite anonymt i affären för att kika lite priser och produkter. Då kommer en försäljare fram till mig och börjar snacka en massa skit som jag inte hajjade nåt av. Jag fick höra om antitoxianter, R-vitaminer och flurminosyror och 600 kronor senare är jag på väg hem med 4 kilo proteinpulver och 0 kg tavelram.
Jag undrar om proteinpulver funkar som doppresent?

hastighetsbegrensning

Jag har blivit någon som jag inte vill vara har jag lagt märke till nu i veckan. När sådana sanningar uppenbarar sig så är det dags att vara på alerten. Jag tänker inte berätta om alla mina fel och brister som jag ogillar för då måste jag packa upp ett stormkök och ett tält och ta ledigt från jobbet, men en sak vill jag gärna berätta om. Min nyfunna antirespekt för vägskyltar. Jag som alltid varit duktig att hålla hastighetsbegränsningarna har vänt tvärt och blivit en fartdåre. kan detta bero på den ihållande trakasseringen och mobbningen från mina kollegor hjärtsViktor och Slickard som säger att jag kör som en kärring? Bara Freud har svaret.

Vår och Gudrun

Nu är det nästan vår. Himlen har förstått vad som gäller och lagt undan molnen och släpper fram solen, men temperaturen lånar vi fortfarande från nordnorges ishärjade lappnätter.
Och när jag är osäker på om det är vinter eller vår så konsulterar jag min pung och får veta svaret omgående. Min pung är mitt egna SMHI. Stor och svettig - vår. Liten och frusen - vinter. Ring mig nästa gång ni är osäkra så ska jag fråga min pung vad det är för årstid.


Tjejer kan inte fråga sina venusberg vad det är för årstid och detta gör många tjejer bittra. Idén till Feministiskt Initiativ kläcktes en dag när Gudrun Schyman på fyllan tröttnade på att ha en torr fitta. Hon förstod inte att hon hade pissat bort sin vätskebalans genom att dricka en sjuttis black death och skyllde det på alla män som inte raggade på henne och gjorde henne blöt.


Det som är skrämmande med detta är att vissa människor fortfarande tycker att Gudrun hade en smart idé. Och sen dess har alkoholismen ökat i Sverige för folk har fått intrycket om att bra idéer kläcks på fyllan, och det mina vänner är inte sant.

Take it from me, that streetwise motherfucker named Sterre C


Mellan jobb och träning kan man blogga

...........men frågan är om det är rätt när man inte har nåt att skriva om.
På bloggens startsida kan man läsa slumpmässiga bloggares bloggar och inse att de flesta inte skriver om nåt intressant. Det är mest egocentrerat pladder som människor med egna tankar och problem inte orkar ta del av. Folk som skriver ointressant skit om sina handväskor och flickvänner borde dömas för lite mord och sitta några månader i fängelse. För det är lite mord att skriva nonsens som andra kommer läsa. För den tiden vi spenderar på att läsa skit hade vi kunnat spendera på nåt annat, och den tiden kommer aldrig tillbaka. Så att skriva ointressant text är som att mörda lite.

Nu ska jag dra till gymmet och sen ska jag äta pizza och choklad, för det är man värd när man tränar mycket.

tjugosex kvadratmeter ollondoft

Efter en dyr taxiresa från fiskis så kommer jag och Johan äntligen hem till Johan. Vi lägger oss ganska omgående i hans varma 90-säng. Dresscoden var bara kalsonger. Johan retas med mig och blåser lite i min nacke så det kittlas, jag vänder mig om och kollar Johan strängt i ögonen. men stunden efter brister vi båda ut i skratt, det är alltid roligt med Johan. Jag vänder mig om igen och känner Johans starka armar runt mina och hans lena bröst trycker tryggt mot min rygg.  Jag somnar lycklig för att sedan vakna med Johan igen.

Det blev en pizza till frukost och trots att Johan var jättehungrig så orkade han inte äta upp hela, han sparade en slice i kylskåpet. Johan är ganska ordentlig av sig som person. Sen var vi på lägenhetsvisningar i Johans områden. Det skulle kännas bra att bo i närheten av Johan. Han skulle kunna hjälpa mig med dom saker som jag inte skulle förstå mig på och jag skulle kunna hjälpa honom om det var något han ville ha hjälp med. Det skulle vara underbart att bara höra dörrklockan ringa och, vips! så står Johan där. 

 


Onyx

Onyx är ett nyupptäckt band gammalt band som är bra. Sticky Fingaz är med där och han är som bekant mycket bra.

Hört på Indiska i Kista. 2 killar sitter och samtalar och en tjej dras in i samtalet:

Kille 1: Vi borde starta en kopplerifirma och tjäna en massa stålar.
Kille 2:  Ja, ( vänder sig mot tjejen) Vill du jobba med oss?
Tjej: Nej hihi. jag tror inte att jag skulle få så många kunder.
Kille 1: Näää nedvärdera inte dig själv, du skulle ju bli en bra hora!

Clas ska tydligen komma hem till sthlm. Jag som trodde att han hatade sthlm och alla som bor här inkl. gamla kompisar. Han kanske gav över den olympiska elden som brinner av playerhatin´ till Th.


Phil

Det är dr. Phil på tv som gäller idag. Han talar med kvinnor som gift sig med bedragare som ljugit och utnyttjat kvinnorna för att sen försvinna spårlöst eller hamna i finkan. Dr. Phil ger dessa kvinnor viljan och orken att komma tillbaks till livet och bryta med sina rädda och bittra beteenden. Här ligge jag hemma på min soffa med bar underkropp och skyfflar in chips i ansiktet och blir inspirerad jag med. Jag måste hitta någon dum tjej att ljuga för och utnyttja helt enkelt. Snart är det andliga program på tv4+. Kolla vad Brian Regan har att säga om det på www.brianregan.com , klicka på hans uppträdande hos Conan. Nu nös jag ut en spottloska som träffade skärmen, är det ödets sätt att berätta för mig att detta inlägg är dåligt eller är det ödets sätt att säga till mig att JAG är dålig? Nåt av dom måste det ju vara. Rot In Pieces

Vintern som aldrig gav upp

Varför kan inte vintern bara ge upp? Jag tror inte att nåt djur, människa eller växt vill att vintern ska fortsätta. nu. Det är dags för vår och värme. Men när man lyssnar på väderleksrapporter så inser man att det är bäst att vänja sig vid kylan för den har kommit för att stanna. Idag jobbade jag utomhus ett tag. Det var inte ett perfekt tillfälle att mäta sin snopp. Så jag mätte aldrig snoppen men jag tror att jag ibland har vissa synska talanger för jag kände på mig att den var mindre än vanligt. - Jag hade rätt!
En annan gång kände jag på mig att Nutte skulle börja röka igen efter att han slutat. -Jag hade rätt!
En annan gång anade jag att jag inte skulle vinna en budgivning på en lägenhet. -Jag hade rätt!
En annan gång förstod jag i förväg att jag skulle bli skitfull trots att jag lovat mig själv att bara dricka ett par öl. - Jag hade rätt!

Jag borde ju jobba som medium för polisen och lösa brott. Och om det visar sig att jag gör ett dåligt jobb så kan jag ju alltid börja jobba med Palmegruppen och få lön för att inte lösa ett skit.


limerick:

En tjej från Pissebrukmåla
var kär i kille så stinn av anabola
på att vara sämst var han bäst
när han gjorde iq-test
men att vara singel kunde tjejen inte tåla




fågelinfluensan

Det har varit ett himla tjat om den där fågelinfluensan på senaste tiden i alla medier. Men trots allt så är 80% av svenskarna inte oroade över någon större spridning av influensan. Men medierna ger inte upp, det ska tjatas och tjatas tills vi önskar att vi själva hade fågelinfluensan. 

Jag lyssnade på p1s nyheter då dom rapporterade om upphittade döda fåglar som INTE hade fågelinfluensan. Ska vi behöva höra om alla jävla fåglar som dör av naturliga orsaker också? I så fall har vi ändrat reglerna i det här landet och det ska även jag dra mynt av, så om jag dör vill jag att min dödsannons i tidningen ska se ut såhär:

                                                                 In memorium             
                                                        Stefan L
                                                        1980-2006 Orminge
                                                        
                                                          Har lämnat oss efter lång tid av att inte ha fastnat med pungen i en svarv och förblödit från kuken och intilliggande områden.
                                                          Vila i frid

hits