Nytt telefonnummer

Jag har nytt telefonnummer:

0708-744 210

jag är inte rädd att ge ut mitt nummer på bloggen helt enkelt för att jag inte är en paranoid tönt.
Jag är mer lik en samuraj har jag hört. Och en ninja. Och ganska mycket dirty harry.
Det är självklart inte Jag själv som kommit på dessa likheter mellan mig själv och dessa hjältar, nej det är Norbergs ord som jag bara återciterar.

vad sägs om att vara kvasi?

Sommaren sover och låter kyla och moln leka fritt över hela landet. Hösten har likt en besökare på en innekrog anlänt i god tid för att boka bord inför en snar framtid, för att snart försvinna ut  genom dörren igen.
En mörk och ihärdig, men ändå ljudlös, ton är ständigt närvarande som om viden blåste i sitt tyngsta valthorn för att varna om nåt hemskt som ska hända.
tungt och ihärdigt men ändå tyst och stilla.
De två vännerna möttes i en park i centrala stockholm för att samtala bort allvaret i den mörka tonen. Och allvaret försvann. Planer smiddes inför framtiden och de två vännerna gav sig av åt varsitt håll.
Tonen har nu bytts ut mot flera olika toner som uppmanar till kreativitet men som samtidigt är sövande och lugnande, dur och moll omvartannat tills morgondagen sjunger ljudlösa sånger i höstsommaren.

"kvasi
kvasi
poesi
från ett as i
harmoni
med ett glas
vatten strax breviiii"



Orudis

Jag borde ligga och sova nu i denna stund men jag vill inte det så jag spenderar lite tid med min dator och mina funderingar.

helgen var en kavalkad i rock n´ roll och det har visat sig i de handikapp som jag har dragit på mig. Jag kan inte ens gå för jag har ett multigt varande sår på vänsterfoten. jag ser ut som en hallick när jag haltar omkring.
Mitt andra handikapp är min axel som varit trasig alldeles för länge. Min husläkare skrev ut nån onarkotiskt fjantmedicin som heter "orudis". Han kunde lika gärna ha skrivit ut zoo-tabletter. Jag tror att jag hade blivit friskare om jag hade gjort en hemmagjord akupunktur med blyertspennor i pereneum än vad jag blir av de här odugliga tabletterna.

Skit smakar dom också. han borde skrivit ut en kebabtallrik istället, det hade också varit värdelöst men det är gott iaf.

kebabtallrik - Orudis              1 - 0

Sockerfri

Hej igen mina små älsklingar.
Nu när det är ganska bra väder så blir bloggen lidande för jag föredrar att ligga i solen framför att skriva viktiga iakttagelser framför datorn.

Snart kommer N_utte och L_indberg och hämtar mig, sen bär det av till ICA där det ska köpas allt förutom sprit, för i sverige får man inte köpa sprit i mataffären. Vi blir aldrig så myndiga här. Det är en kuksugarlag, jag ska berätta mer om det en annan gång.

Glad midsommar på er.

Strypsex? -Ja Tack!

Ett steg närmre mandom har jag nyligen tagit. Jag har nämnligen blivit smått intresserad av fotbolls-vm, och trots att detta sviker mina tidigare värderingar så känner jag mig inte som en svikare. Det är ju trots allt nyttigt att tycka att Någonting här i världen är roligt och engagerande, så var glad för min skull eller förtjäna hagamannen som rumskompis, ditt svin.

Nu är det helg oh imorgon ska det bli bra väder. Då ska jag kanske bada en smula. Jag ska bada så mycket att min penis kommer svälla till normalstor storlek. Hoppas det inte är kallt bara.
Nu ska jag gå och fila ner mitt självförtroende.

/ Fullkorns Fredrik

PS. TH måste ha hamnat i Australiens svar på östermalm iom att han är för fin för att höra av sig. Han kanske tog med sin Janamba till ett tropiskt skatteparadis där dom ser hans miljoner föröka sig snabbare än flatlöss på en kvinnlig kosturist DS.



Csokis Meggy

Csokis Meggy snurrar runt i mitt blodomlopp
vaken är hjärnhalvan som säger Stopp!
igår var den vilande och sött sovande
på bordet stod Meggy så sött lovande
Björn, Nutte, Th stegade nyktert in på mitt kalas
men började onyktert se världen från botten av ett glas
Tala om Meggy i fina lokaler och alla frågar -Vem då?
för hon är inte vacker eller smart, men hon är älskad ändå
hon har mycket affektionsvärde, som en stor samling pant
som ditt barns slarviga teckning, som en oslipad diamant
Så Meggy, låt dom dumma tala bittert om att du är billig och ful
så dansar vi med vetskapen om att du är villig och kul
dagen efter kan det verka ologiskt att betee sig sådär
men om man inte har roligt, vad gör man då här?
sporadiskt och glatt, tills den dagen då jag dör
ska jag släppa all kontroll och dricka sockrig likör


http://www.campona-ital.hu/html/csokismeggy.html


Gräv din egen grav med en sprillans ny grävskopa från Coca Cola.

Jag sitter här hemma och tittar ut genom mitt fönster på träd och flaggor som vajar i vinden. Sverige är som alla andra länder- vackert när solen skiner. 
Nu hade jag fördomar igen. Jag har ju inte varit i alla länder så jag får väl inte uttala mig om det. Det blir politiskt inkorrekt då. Jag ber om ursäkt till alla länder som jag inte varit i, och ska försöka vara mer nyanserad innan jag uttalar mig om hur saker och ting verkligen står till.  

Min stora övertygelse är att vi människor är skapta för att bråka och kriga med varandra, att vi gillar att dominera och domineras, och att vi bekräftar oss själva genom att klanka ned som "de andra", om det så är djurgårdare vs. AIK: are eller judar vs. muslimer.
På Tv ser vi reklamer där tjejer är självständiga och smarta med sina nya shampooflaskor, tuggummin och bindor medans deras killar alltid gör bort sig och är dumma i skallen.
På ditt jobb är det hierarki där bossen går på middagar och dricker champagne medans arbetarna är smutsiga och får mindre betalt än den tryffelflottiga bossen. Som bäddat för motsättningar.
I skolan är det dom coolaste och hårdaste ungarna som av någon anledning får mest status och dom snälla kan i stort sett trampas på.
Killar snackas sinsemellan om hur mycket pli dom har på sina tjejer alltmedans tjejerna tycker att killarna är potentiella våldtäktsmän. 
Shia hatar sunna, katoliker hatar protestanter, bönder hatar stockholmare, förortsbarn hatar östermalmare, östermalmare hatar fattiglappar, fattiglappar hatar överheten, överheten hatar sina kollegor, Tom hatar Jerry, astronauter ska klå kosmonauter och alltid tvärt om.
Och att det i detta civiliserade fiasko, finns folk som är optimister får mig att vilja vispa om i min hjärna med ett finger. Optimism är bara förlåteligt om man är mongoloid och hög på kokain.  

Nu är det VM i Tyskland. Många länder kommer med sina alfa-hannar med intentionen att sparka på en boll och hela världen håller andan. Vilket lands killar ska sparka bollen i ett nät flest gånger?
I väntan på detta otroligt intressanta resultat så köper vi VM-hamburgare och VM-glass, vi beställer VM-kanaler för tusentals kronor och spiller VM-läsk på våra VM-tröjor. Tjejer stoppar upp VM-tamponger i sina VM-fittor och männen åker till VM-Tyskland och sätter på VM-prostituerade.
Moder jord är våldtagen och snurrar runt med feber och ingen tycks vilja kurera henne förutom jag. Jag är den enda som fortfarande bryr mig om det verkliga problemet:

Skåningar med stadsjeepar i stockholm.

Den glada solens effekt på Sterre C´s multiga humör och friska inställning till livet som annars alltid pissar en i nyllet.

Jag är inte onormal eller speciell men mitt humör och vädret går absolut hand i hand mer än andras. Idag t.ex. är det sol och jag är glad och nöjd. Hade det varit en vanlig dag med duggregn och ett par plusgrader så hade jag varit sur helt klart.
Eller det kanske är mitt humör som påverkar vädret och inte tvärtom. Detta skulle ju resultera i att folk min omgivning att alltid skulle ha ett intresse i att vara snälla. Men de flesta av er är ändå fittnyllen.

En dikt:

Jag stegade in hos optikern och sa -"Hej din hora,
här kommer jag för en rutinkontroll, fitta!"
hon visade mig en tavla med bokstäver små och stora
och så började jag med vardera öga att titta

jag briljerade stort och prickade in alla rätt
så mina organ är perfekta som skyddas av mina ögonbryn
som ni förstår så var nu optikerns uppgift ganska lätt
hon sa -"det enda som du har fel på är din kvinnosyn."

hits