Dikt och knep och knåp

Dikt om höst och andra dumheter som man ska undvika:

Jäklar vad det är skönt att det är höst
med en tryckande ångest i mitt bröst
löven ändrar färg och dagarna blir kortare
jag vill donera min ryggmärg så jag dör fortare
jag ser svampar i skogen där jag brukar promenera
jag äter flugsvamp i hopp om att överdosera
hösten följer sitt gamla romantiska mönster
men själv vill jag frysa ihjäl så jag sover med öppet fönster
röda, gula och gröna löv samspelar underbart
snart finns det flest röda... när jag har laddat klart.

Finn 3 könsord:
Nu ska jag göra tonfiskröra till min macka som jag ska ha till morgonfikat imorgon. Först var det bestämt att Cassel skulle göra två mackor tills imorgon och att jag skulle göra två tills på fredag men det blev ändrade planer då vi inte vet om vi kommer fika samtidigt och / eller på samma ställen imorgon. Fitta. Morgonfikat är en trevlig stund på dagen, man kommer liksom igång och vaknar till. Lunchen är också bra för då kan man koppla av i en hel timme. Horknullare. Vi har ätit flera gånger på Sawadee bakom kungshallarna, där är det prisvärt och gott. Det rekomenderas till alla som gillar asiatisk mat. Bögkuk. Nu är det som sagt dags att bre iordning en macka.
Kärlek till er alla och kom ihåg att glada människor är det värsta som finns.



På promenad

Ikväll tog jag en fettbrännarpromenad med Lindberg och Tobbe. Vi gick till Ica Maxi där jag fick köpa ut 3 arraksbollar och lite lösgodis till Lindberg. Vi tog en arraksboll var och var tjockare än någonsin.
Sen gick vi och snackade skit om alla inflyttade skåningar som fått lägenheter i stan av sina pappor och som åker bil och skapar bilköer. Sen åkte jag och Lindberg bil hem till skarpövägen där vi båda hatar att bo.
Snart ska jag somna i den mörka ensamheten och gå upp om en kvart och jobba.

Livet är bara en sjukdom som man ska försöka överleva så gott det går. Men hur många stadsjeepar och digitalkameror man än äger så kommer man sluta som ett ensamt och ruttet lik nere i jorden och inte en jävel kommer bry sig om det.

Jag är inte less, jag är bara medveten om verkligheten.



Orkanen Rita är på väg

Jag önskar att New Orleans klarar sig så bra som möjligt.

Klockan är lördag och jag sitter naken framför datorn så jag orkar inte skriva nåt mer idag.

Gud som haver barnen kär
se på den som liten är

Det engelska projektet

Idag slutade jag i normal tid på jobbet, det känns skumt för en bolsjevik som mig. Vad gör man när man har ett liv egentligen?
Jag är van vid att komma hem klockan 21, laga mat och duscha och runka och sen sova tills 05:50 då jag stressar upp och ska dra till jobbet igen.

Feministiskt initiativ (FI) vill införa 6-timmars arbetsdagar och jag tycker att det är en strålande idé. Jag ska nog rösta på FI nästa höst, dom verkar vettiga. FI är ett gäng starka kvinnor som ser bortom de könsliga olikheterna och förstår att vi alla har samma förutsättningar och möjligheter oavsett kön. Man ska uppfostra pojkar och flickor på samma sätt och uppmuntra all sorts lek för alla barn, över det medfödda könens barriärer.
Synd bara att en kärring i timmen hoppar av FI för att dom inte kan hålla sams inom partiet. Tanterna kan väl bara leka två och två för att inte bli osams.

Jag tror att jag tappade min politiska korrekthet någonstans i den texten. Fy på mig.
Vi borde alla vara tjocka, bisexuella, orakade, vegeteriantjejer från skåne tycker jag. Hur blir man det?

Resten av det här inlägget ska inte vara bittert tänkte jag.


































!

Royal Bastards på scen

Vi ska spela på lördag på dieselverkstaden i sickla.
Var där vid 20-rycket och var full. Jag ska spela bas på och vara nervös.
Ta med dig pengar till inträde och en god vän.

11 September

4 år efter jag suttit på KF-huset och fick veta att world trade center numera var platt, så står jag på el-giganten i sickla och köper en jävla lcd-tv för sjutusenåttahundrakronor.

Det känns ganska skabbigt att göra av med så mycket pengar på en tv när folk faktiskt svälter i andra delar av världen. Men å andra sidan.. vem äter tv-apparater.

Nu kan jag se terroristattacker på en tunn tv. Det blir skitbra.

Karaktärstest

Ingen Tv, inget sällskap, ingen telefon, ingen mobiltelefon

det är Stefans verklighet idag.
Sen att man vill kväva vissa tankar som vägrar kvävas gör inte saken bättre. Om jag inte är galen efter den här kvällen så kommer jag nog gå med i NationalDemokraterna imorgon bara för att jag kommer vara en sån idiot.



my cherie amour

Imorgon är det måndag för mig och fredag för de flesta andra. Jag ska börja jobba imorgon är tanken för jag ska vara frisk då.

Alice Cooper och Stevie Wonder har fått vara mitt sällskap denna sjukligt ensamma och långtråkiga kvällen. Jag tog en promenad ut i höstmörkret och lyssnade på min freestyle och vandrade upp och ner förortens övergivna gator. Det var en vindstilla kväll ikväll, jag kände doften av asfalt och gräs där jag vandrade och vid ett tillfälle kände jag doften av blod!
Jag tittade ner och såg att mitt eget hjärta hade trillat ut ur mitt bröst och låg där naket på marken och skrek:
-Trampa på mig då din Fitta!

hehe nä det där är inte en sann historia.

Undrar om jag kommer kunna somna ikväll, jag har ju sovit så mycket på senaste tiden. Jag övar mig inför att vara död intalar jag mig själv.

Jag ska kapa av mig högerarmen. På så sätt kommer jag lära mig att runka med vänstern och då kommer min vänsterarm bli stark som fan. Och då ska jag bryta arm med vänstern på elitnivå och bli den starkaste vänstermannen i världen. Som Stalin var på sin tid. Jag älskar Stalin.

Stalin.

Jag ska byta ut min tandborste mot en laddad Mack 10 också. På så sätt behöver man bara borsta tänderna en gång per liv. Pepsodent kan dra åt helvete, jag har Pistol.
Då kan jag stå i min coolaste gangsterpose och kolla in min karies i spegeln och säga som Dr.Dre:

I have a problemsolver
and i call it revolver

PANG!!
*gurgel, gurgel*
*Spotta*





Frågor till er alla

Fråga till vegeterianen: Varför käka sojabiff när det finns biff? 
Det är godare och går snabbare att säga.

Fråga till den lesbiska: Varför använda dildo när det finns kuk?
Kukar finns det alltid för mycket av i världen. Nyttja dom för fan!
vad skulle ni säga om jag satt och surfade på en dator som gick på miljöfarliga batterier istället för att koppla in den i väggen?

Fråga till idioter: Varför köpa ramlösa och dylikt när det finns vatten i kran?
Det är som att gå runt mitt i friska luften och andas med syrgastuber.

Fråga till bögen: Varför?

Fråga till stockholms bilister: Hur mycket dyrare måste bensinen bli för att ni ska lämna bilen hemma? Om svaret är tusen kronor litern så ska jag personligen se till att det blir så dyrt så jag slipper se alla idiotiska bilköer dag ut och dag in.



Sjukskriven

Sjukskriven jag är idag. Snart apelsiner ska köpas på konsum.

Tänk om det hundraprocentiga botemedlet mot förkylning låg i att inte skriva ointressanta texter. Då skulle jag vara chanslös.
Men så är det ju inte, vilken tur. Jag har funnit nåt att vara glad över i livet! Hurra!

Kan man bli förkyld i hjärnan?

Grått

Jag har ett tungt bröst ikväll.
Det verkar som att förkylningen är på väg tillbaks igen. Jag hatar början av hösten, det är kallt och varmt om vartannat och man svettas och fryser om vartannat. Oktober är bättre än september för då får vi den här svenska härliga gråheten som håller solen borta fram tills i mars.
jag längtar till de stadiga 10-graderna för då kan man klä sig därefter utan att ångra sig 20 ggr efter att man har gått ut. Ibland är man stolt över att vara svensk.
Svenska flaggan borde inte vara blågul utan grå. Grå är den svenskaste färgen som finns.
Kolla vad det är för folk som styr det här landet.. grått folk.
Kolla vilken färg himlen alltid har i sverige.. grå.
Kolla människornas uppsyn som du går förbi på trottoaren..grå.


Jag har förhoppningar och drömmar att krossa, och har därför inte tid att skriva nåt mer nu.

/Stefan




Slut på ledigheten

Nu är det över med de lata dagarna och jobbet sparkar igång imorgon igen. Pengar är ett måste för oss alla. Vi bryr oss så mycket om pengar att vi tycker att det är viktigare än miljön och människor.
Jag ska köpa en lägenhet och komma bort från det här fula ghettot.
Jag gillar inte ens att ha folk hemma hos mig. Jag har ingen tv och inga fina möbler, jag har gett upp här.

Chris Rea kan verkligen sjunga märker jag nu.

Igår träffade jag kompisar för första gången på länge. Kvällen ute på krogen var väldigt medelmåttig men jag trivdes som fisken i vattnet.

Snart är det dags för ett bad här i ensamheten. Jag ska tvåla in mig själv och lyssna på ballader och vara kvinnlig. Men först ska jag runka kuken.


hits