Gott nytt år

Gott nytt år på er folk och fä. Jag hoppas att nästa år blir ett bra år. 200(sex) bara det tycer ju på att det ska bli ett finfint år.

Hörs på balsmällan.

Romarriket

Snökaos har härjat i vår vackra stad idag. Blöt och tung snö föll vackert men illfundigt och klädde landet i ett vitt täcke. På samma sätt vackert som en droppe blod på en knivsegg av blankaste silver. Lika vackert och farligt som en brinnande eld, eller som en stor våg över ett djupt hav.
Nog med skitsnacket nu.

snart är det bingen


Rån och gröt

Idag så rånades en urhandel i malmö. Jag tycker att det är KLOCKrent och undrar hUR det gick till och funderar på om det är ett gäng från TIDaholm som härjar, för man har ju hört att många (ARM)BANDiter kommer därifrån.

Samma dag som rånet så köptes ett SATS-gymkort av mig. Nu satan i gatan ska jag bli snyggare och starkare. jag kommer aldrig bli snygg men jag kommer bli snyggare, och det är ju åt rätt håll iallafall.

Snart är det ett nytt år för oss alla. Muslimers nyår är i mars någongång så dom får vänta tills dess med att bli asfulla och knulla runt och äta upp det sista av julskinkan.  


2 kebaber idag

Idag har jag ätit 2 kebaber. 1 till lunch på jobbet och 1 till middag i Kista galleria. Man kan säga att kebab är det som jag har ätit mest av idag utan att vara nervös över att det skulle vara en lögn. För det är sant.
Jag köpte en vinterjacka på mellandagsrean också och kom undan hyfsat billigt samt scartsladd och diverse annat rens till min nya dvd-spelare.
Jag var väldigt bortskämd i julas av min familj. Jag fick en micro och en dvd och en massa annat också. Konsumeringens gudar skrattade mätta och belåtna åt i-världens dumheter. Sen åt dom 2 kebaber var den dagen.

Klockan är fyra på natten
på väg bort från stimmet och skratten
någon måste lagt sprit i mitt vatten
och malt och humle och jäst tamejkatten
för huvudet snurrar och spinner
det känns som om jag sniffat thinner
bussen går snart hoppas jag hinner
andfådd i slussen ser jag när bussen försvinner
tårar och horisont gömmer bussen från sikten
världens största otur, jag fick den
"nästa buss då, när gick den?
om en hel jävla timme, den som ändå haft en flickvän"

Slutet skit, allting suger.


 


God Jul alla

Jag hoppas att alla har en glad och trevlig jul med allt vad det betyder, god mat, roliga klappar och trevligt sällskap.
Snart ska jag själv åka hem till min syster och fira jul. .... Det är svårt att tänka sig att det är 2005 år sen som en pensionerad oskuld födde Allah i en krubba någonstans i kebabbältet. Och att han sen skulle bli en symbol för alla oss kristna världen över. Sånt händer inte längre.

God jul på er mina vänner.

Hare
hare
rama
rama.


En viktig jävel i varje bil

Idag slog bilismen nya humorrekord för mig. Det tog 2.5 timmar att åka från Bålstad och hem till Orminge. Vid Haga norra började köerna. Alla förutom jag och Fabio satt självklart ensamma i varsin bil och köade. Alla är så viktiga att dom måste ha en egen bil att åka med överallt. Att gå, cykla eller åka kommunalt tycker många är äckligt och jobbigt. Men att köa i flera timmar varje dag är visst fräscht och lugnt.
Snön smälter i sverige, isbjörnar drunknar, isarna smälter, vädret är kaos världen över, djur dör av förgiftning men ändå så gnäller folk över dyra biltullar.
Om man nu är så jävla viktig att man måste sätta sig i en bil så fort man ska röra sitt bortskämda arsle så tycker jag fan att man ska betala också. För är du viktig så är du säkert egoistisk och då är du säkert rik också.

Jag snor den bil som jag vet att du kör
och tvingar dig att suga på dess avgasrör
när jag varvar motorn och gasar på tomgång
får jag höra en klagande och gråtande gomsång
jag klär din bil med nitar och låser in dig i den
för din mentala växthuseffekt är redan långt framskriden




Ytliga bloggare

Ok. jag ska inte vara sämre än många andra här som tydligen är väldigt imponerade av sig själva och sina klädval. Vissa skriver en blogg om hur dom byter strumpor. Många kanske får sura uppstötningar och tycker att det är vidrig och slynig fåfänga, men jag tillhör inte dom som tycker det. Så jag ska också börja skriva vad jag har på mig. Nu har jag på mig: * Gröna kalsonger med intorkat kiss av märket Åhléns * Blå underställsbyxor med borttvättat märke som jag snodde från lumpen för 5 år sen. * Mörkgrå strumpor av okänt odyrt ofranskt märke * Svart t-shirt med vit/röd rand av märket Oakley (Thaifejk) Ikväll vet jag inte vad jag ska ha på mig, men det blir väl något som passar en drinkgalen crazy partypojke som mig själv.

Härlig är jorden

Sitter här och lyssnar på julmusik och tänkte dela med mig av den erfarenheten till er alla.Jag slås av tanken att det är lite frommare musik än den drogromantiska musik som jag annars brukar lyssna på. Men man kan ju få en "stilla natt" av lite marijuana och morfin. Och man kan uppleva "gläns över sjö och strand" av LSD. Med lite PCP i kroppen så är det ingen match att "tända tusen juleljus". Med rätt mängd glögg så kan man få en näsa precis som "rudolf med röda mulen".  Och om man som jag, umgås med dat cripped-up nigga Snoop D-O-double-G så är det lätt att se stjärnan i det blå.

Matthew Perry

... Är ju också med i filmen.

Men jag är inte med. Jag sitter framför datorn och tv´n och är missnöjd med saker och ting.


Penelope Cruz

Penelope är på en film på 3an just nu, jag kollar på den men bloggar i reklamen. Roligare än så blir det inte.
Förkyld är jag också och sjukskriven från jobbet, så jag ägnar dagen åt att kolla på tv och äta feta och sockerrika saker. jag hoppas att fettet ska göra min hud yster och len och att sockret ska ge mig energi och glädje, då kommer jag bli lika vacker som zorro i vinternatten. Chips, choklad och pizza är bra om man vill bli smärt och mystisk.


Helgen på kvarnen

Hela helgen har spenderats på kvarnen drickandes och skrålandes och pengaspenderandes. Saldot på mitt bankomatkort är inte lika fett som magen. Men nu är det en helt vanlig söndag igen, det vet man när man känner krypande ångest, bakfylla och smuts.
Vissa tror att ensamhet är ett söndagsattribut men så är det inte i mitt fall. Ensamhet gäller måndag-söndag och den diskriminerar ingen dag.

löjlig kö och tumult
ölglas så fullt
lokal så sorlig
dåligt väder så årlig
uppfostran så glömt
konto så tömt
skratt så glatt
kväll mot natt
dumma vakter så tjafsande
Nutte så tafsande
slut på glam
hemgång så ensam


Liks

Its time to roll my sleeves up, fuck a few MC´s up.

Nu kokar min frukostpotatis. Det blir bra med lax snart. Sen kommer Nutte över till min hood och då ska vi tydligen hälla i oss en massa svensk/tysk/svensk öl. Men först ska jag vila en stund.

jag måste egentligen handla julklappar men det väntar jag med ett par veckor till.


Pimp my ride

..Det är ett program som får mig att må ganska bra av någon anledning. Det är lättsamt och underhållande och roligt.

Nu fryser jag här hemma. Det måste vara för att jag nyss satt och åt lax och tog mig på pungen samtidigt. Det är tur att jag är ful och aldrig kommer ha en flickvän för hon hade inte stått ut med mig.

Imorgon blir det monsterdag på jobbet så jag måste verkligen sova ut inatt, men först blir det en gammal limerickfavorit , skrivet av Cassel, i repris.

Rom byggdes ej på ett bög
ty böget Ceasars penis sög
men när Rom sen var klart
böget genast satte fart
med penis in i Ceasars rövhåla så rög

Sent i mental hjärna

Ibland så får jag sentimentala ryck som tur är och tycker synd om människor och vill att alla bara ska softa och vara snälla och omtänksamma mot varandra. Ikväll är en sån kväll. Ska det vara så svårt att bara vara tolerant och ibland kanske tillochmed vara osjälvisk? Jag tror att många tycker att det är svårt på riktigt, och det är sorgligt.
Ingen av oss är bättre än någon annan någonstans. Vi är samma lirare överallt då kan man ju lära sig att samarbeta och försöka sätta sig in i andras situationer lite mer.


Småfånig dikt
du kanske förtjänar att skämmas och rodna ett tag
du kanske förtjänar att ångra dig när solbrännan bränner
du har säkert förtjänat hulka bakfull en hel jävla dag
men ingen förtjänar att vara utan vänner

Tvådje advent

Dagen som var två dagar innan imorgon var intressant. Jag var på Laroy på stureplan och träffade en massa tjugoåringar som drack sprit som betalades av deras pappa. Det var inte ett ställe som jag kände mig hemma på trots att bartenderna hade humor nog att tycka att en stor stark är en 33 cl öl för 50 spänn.

Folk som går till såna ställen mer än en gång måste vara vana limsniffare.



hits