Snökaos

Nu är det snökaos i stockholm och jag kom till jobbet 2 timmar för sent i morse. Jag gillar det mesta som är vitt och mysigt, som snö, den vita mannens kamp mot sionismen, kokain är också bra. Men snö kan betyda problem tyvärr.

http://www.aftonbladet.se/vss/karleksex/story/0,2789,733415,00.html

Här berättas det om killar som är oskulder. Vad hände med tjejerna i statistiken? Kommer den undersökningen senare eller är det så att även passiva och blyga tjejer får till det till skillnad från killar och att detta problem inte finns för tjejerna?

Nu har natten börjat krypa fram över betonghusen här, det är snart dags att gå till sängs och låta sömnen tynga mina ögon. Kanske jag drömmer om nåt roligt eller kanske inte. Sanningen är ju ändå den samma när jag vaknar här i ensamhetens mörka och smutsiga alkov.

ettonde advent

Första advent av fyra möjliga har vi då snart överlevt det här året. Jag vet inte ens vad advent står för. Hade jag varit saudier och advent hade varit en muslimsk högtid så hade jag nog vetat det. Dom tar väldigt allvarligt på sin religion.

när jag var liten så trillade jag i en hög med glassplitter
sen den dagen har jag varit en smula bitter
för kan det gå åt helvete så kommer det gå åt helvete
som det här rimmet tillexempel
Nu ska jag gå till sängs innan timmen slagit tolv
och beundra mitt adventspynt i form av strumpor på mitt golv


Japan

jag älskar japan och japaner. Dom har nyss landat en rymdsond på en meteo rakt ute i rymden. Jag funderar ibland på rymden och har bestämt mig för att jag aldrig vill åka dit. Det är skitfarligt där ute. händer det nåt oplanerat så är det kört så jag stannar här på jorden och softar och överlåter rymdfärder och fallskärmshopp till japaner och våghalsar.
Men jag tycker att det är skitcoolt att människor kan göra såna grejer som att skicka prylar upp i rymden. Det ska vi koncentrera oss på istället för att mörda varandra för att vi har olika namn på gud.

Cassel åker runt jorden snart, jag är avundsjuk och lite glad för hans skull. Trevlig resa Cassel!
Hoppas du träffar några tjejer som också är på vresande fot som kan vresentera sig för dig.

Meteor

Jag försöker ibland att bli rasist. Det är skitsvårt för jag är kåt på alla tjejer oavsett färg. Turligt nog så gör jag inget sexuellt med någon av dom, det borde underlätta min strävan att bli en fullfjädrad rasist.

Livet måste gå vidare och det gör det varesej man vill eller inte.... eller om man Verkligen inte vill så kan man ju fixa och trixa lite. Gör inte det.

Jag budade 1020 000 på en lägenhet som är 28 kvm igår och förlorade. Någon skåning med rika föräldrar tyckte tydligen att det var en bra idé att betala mer än så så jag "förlorade" den budgivningen.

Idag är det möjligt att jag jobbade övertid för sista gången på ett tag. Det känns bra men då blir man inte rik. Är man rik så försvinner en massa problem här i livet.

baht

Nu är det slut på ännu en helg. Den här helgen har jag faktiskt varit ledig hittills. i fredags var det fest med kappahl-gänget, det gick ganska vilt till och det blir pinsamt på måndag morgon.
Igår var jag hos TH med Martin och glodde på film och sen kom dokumentären om bratsen med Heidi Gneist. Jag var överlycklig.

Osund har börjat blogga på nytt igen: www.gallimathias.blogg.se
Följ hans livsöden och tankar flitigt. Det kommer jag göra.

Snart ska jag ta en dusch och sen ska jagdra in till stan och kolla på två lägenheter. Inte för att jag kommer flytta härifrån men man får väl drömma.

Import/export/ logik-bort

Min spendrups premium gold som jag har här brevid mig har en rolig historia. Den tillverkades i Sverige på ett bryggeri, sen skickades den på något sätt till Tyskland. Väl framme i den tyska affären så väntade den på att bli köpt av en svensk som åkte till Tyskland för att köpa svenskt öl för att det svenska ölet är billigare i tyskland än i sverige!
Försök inte att gå igenom den logiken för då kommer en ven tids nog brista i din hjärna.

varför mobbas vi svenskar av vår egen stat? Tycker staten att vi inte betalar tillräckligt mycket skatt? Tycker dom att det prisvärda SL-kortet låter oss behålla tillräckligt med pengar för att betala ockerpriser? Tycker dom att miljön är för bra och måste smutsas ner av bilar som kör öl framochtillbaka över gränsen i blint jävla vanvett?

Jag vet hur vi alla ska göra för att glädja staten och dra in pengar i Sverige. Om vi alla skaffade en varsin bensindriven jojo så skulle stålarna rulla in. Vi skulle kunna ha jojo´s av olika märken och kvalitet. Våra jojo´s skulle också kunna avslöja vår klass och värdighet. Stekaren på stureplan skulle ha ett par flashiga dolce gabbana-jojo´s som drog mycket bensin och den ensamstående förortsmamman skulle kunna spara ihop till en jojo från HM.
Sen skulle staten håva in en massa stålar och Göran Persson skulle kunna börja snickra på ett tredje hem. Är man tillräckligt viktig så ska man ha 3 hem, minst.
Göran köpte en villa för 20 miljoner i södra sverige, ni tror säkert att det är för att han vill ha närmre till Tyskland och den billiga ölen men så är det inte.
Han behöver inte den svensk/ tysk/ svenska ölen, han är tillsammans med Anitra Steen som är systembolagets högsta kärring. Hon fixar billig bira åt honom på nolltid. Så där sitter han full på bolagsöl med sina rika polare och skrattar och höjer skatter.




osåvare

Ikväll tittar jag på Richard Pryor och tänker på lite olika grejer .

Om en vecka så ska det här hysteriska jobbandet vara över för då ska butikerna öppna för julförsäljning. Det blir skönt att få ett liv men jag kommer säkert sakna lönechecken sen den 25:e januari.

På fredag är det utgång med kappahlfolket jag hoppas innerligt att jag inte havererar, men den risken är väldigt stor efter allt jobbande och sen supande. Tänk om jag gör som i lördags och tappar tålamodet på folk som inte gjort mig nåt. Jag kommer betee mig som Chritster Pettersson om jag inte dricker med måtta.

Snart är det sovdags igen.

Inatt vaknade jag och skulle springa och pinka, då trampade jag på mitt skärp som låg med piggen uppåt. Det gjorde ont som fan och nu kan jag inte gå på den högra hälen. Jag ser ut som en krigsskadad stofil i gångstilen.

Här vare sent

Jag är tacksam att så många gör min blogg till ett levande forum för idiotier! Fler borde börja blogga.
Jag undrar om jag inte borde börja skriva dagbok efter årsskiftet? Samla mina tankar varje dag i en liten svart bok. Necronomikon skulle jag kalla den.

Idag var jag hos Matti och hjälpte honom skruva ihop en humoristisk IKEA-möbel. han bjöd på pizza och några skratt.

Nu ska jag kolla på nåt jag gillade i yngre tonåren som jag har grävt upp och börjat uppskatta igen. Ronny och Ragge-avsnitt.

Sov gott Sverige och se till att tillfredsställa varandra sexuellt. Bry er inte om mig, jag tillfredsställer mig själv så vant.


Heidi Ershult

Heidi ska vara med på tv ikväll klockan 22, hon ska prata om överklassen.
Hon är uppvuxen på skarpövägen som Heidi Gneist men någon gång hände det som vi alla föraktar.. hon bytte namn, ursprung och tuttar. 

snus

snus har en förödande effekt, på kropp och själ. 

Inatt stod jag och berättade för ett gäng 19-åringar om en väldigt privat viking line-händelse. Sen somnade jag på bussen och vaknade efter ett varv i nacka..i slussen igen.

johan kan tänka sig att ha samlag med en tant från desperate housewifes.

Götgatsbacken

Jag är för intresserad av fitta. Jag tänker på det jämt och åtrår den. Problemet är att fittan inte bryr sig ett skit om mig. Jag är bara något som står i vägen när tjejerna ska gå till rea-avdelningen. Det är en otacksam grej att tycka om för mig.

Så jag jobbar hela tiden istället och det är jävligt bra, för om man ska dricka sig så full som jag var igår på öl som kostar 49 spänn så måste man ha ett jävla kapital. Vissa killar tar lite hångelpauser mellan ölen, Inte jag! jag dricker som om det skulle vara en skatt i botten av glaset. Sen trillar jag runt och pratar med mina kompisar och står i vägen för folk.
Men jag är inte bara en parasit, jag skattar så innihelvete mycket pengar nu när jag jobbar. Det är bra för då subventionerar jag Perssons villa, glesbygdsbidrag, THs och andra hederliga människors socialbidrag, och bögars könsbyten.

Men alla tjejer tycker inte att jag är ett pucko som står i vägen i jakten på riktig kuk, vissa tycker att jag är ganska kul att prata och fika med innan dom går hem och knullar någon.

Försök inte döpa om fittan. Vi kommer aldrig använda snuttiga PK-ord som snäckan eller musslan. Såna påhittade ord kanske funkar på damtoan men inte i verkligheten.


grus i dojjan

Jag är så bakis och det passar ganska bra. Tjofaderittan hejfadderej.

Karins havre

Idag är min hjärna smör. Jag som i vanliga fall är förvirrad och glömsk har gått och blivit värre. Men det är bara tillfälligt. Det kanske inte är bra att jobba varje dag och övertid. Vem vet?
Snart blir allt normalt igen och den stressade jävligheten byts ut mot den vanliga jävligheten.
Jag hatar människor som mår så jävla bra hela tiden och som har en positiv syn på livet.

Du kan slåss för rättvisa och jobba ideellt
för att barnen och djuren eller nåt annat snällt
eller plugga dig svettig och läsa något viktigt
och få ett kostymjobb och tjäna pengar på riktigt
kanske öppna en butik och förverkliga en dröm
men om du tror att jag kommer göra nåt liknande - Glöm!




Orätt och supermod

Mitt nya intresse är att skriva inlägg och sen kommentera dom själv. Ensamt. Jag önskar att supergirl skulle kunna flyga in och suga min kuk med sitt supersug, och sen ge mig ryggmassage tills jag somnade. Den som ändå bodde i en serietidning....
Synd att inte ensamhet och bitterhet är superkrafter. Om det var det så skulle inte jag blogga, då skulle jag vara ute och bekämpa fördomar och orättvisor på gator och torg. Jag skulle rädda yuppies från brinnande skyskrapor och hjälpa kärringjävlar över gatan och köpa ut sprit till snorungar.


Orättdikten:
Stefan jobbar tidig morgon, middag och kväll
och fick på söndagsmorgonen -när han jobbade, av chefen -skäll
Cassels flickvän ville ha tid för sig själv och sköta sitt
så hon åkte ned till Nya Zeeland och fyllde bajan med pitt
Stefan skaffade internet och ville betala UPC för sin bedrift
UPC svarade snabbt med en dyr uppkopplingsavgift
Cassel gav fackföreningen SEKO pengar, förtroende och hopp
och när han lyckades höja sig postenlön sa fackföreningen STOPP!
Stefans lägenhet skulle stambytas så Stefan fick ta tag i flytten
nu bor det en yuppie i lägenheten som inte är stambytt än
Cassel bjöd en vän sitt hem som inte var fullt frisk
vännen samlade sin tacksamhet på hög i form av oren disk



Lördagskväll

Idag har jag jobbat. Om du blir förvånad så känner du antagligen inte mig. Det finns bolsjeviker i ryssland som kollar på mig och tänker - Oj vad han jobbar mycket.

Man ska ta hand om sin kropp och sin själ men jag tar bara hand om min ekonomi för tillfället. Det går ganska bra men allt annat förfaller, jag kommer knappt ihåg vad mina kompisar heter längre. Jag tror att många heter mathias eller liknande.

Det är såhär man utvecklar mördaregenskaper... man bara jobbar och går hem till ensamheten. jag lovar att lasermannen hade ett kneg och en etta i förorten bara. En dag slår det slint.
Jag har tillochmed börjat fundera på att det kanske skulle vara bra att ha flickvän. För sällskap kan ju vara bra. Hon skulle kunna umgås med mig en eller kanske två kvällar i veckan och sen skulle hon få göra vad hon ville. Mitt enda krav är att få sällskap ett par timmar, sen kan hon gå och festa och flirta och ragga och göra andra flickvänsaktiviteter.








Stiltje

Jag kollar på Tv, jag runkar min kuk mör
det är allt jag skriver om för det är det enda jag gör
vissa tycker att det är äckligt när jag skriver om min snopp
så jag varierar och skriver om andra saker som också är flopp

som att vara svensk, och betala skatt på skatt på skatt
och se att priserna på allt stiger men ingen gör ett skvatt
Hade SL funnits i Frankrike så hade dom krossats av rebeller
men i sverige går det bra för svensken bara smågnäller
för sig själv eller kanske på en blogg, men inget kommer hända
så kuken runkas och busspriset stiger... ja för fan, det är det enda

hits