Juha och Sterres raggningstips

Tack till er 2 som vill att jag ska skriva mer i bloggen. Ni är mysiga. Det har dock varit problem med motivationen den senaste tiden och all min energi har gått åt till att inte hoppa framför tåg.

Men nu känns det bättre sen Juha Valjakkala är ute i det fria igen. Nu är verkligheten lite mer spännande för vem vet vart han håller hus? Jag tror personligen att han är hos någon brud som tror att "hon kan ändra honom" och tycker att "han är god innerst inne".

Jag känner en stor drös med killar som har svårt att träffa tjejer om det så ens är för att ha ett engångsligg med, än mindre att ha ett förhållande med. Av någon konstig slump så känner jag inte till en enda tjej med samma problem... men det är en annan femma.

Jag har ofta hört att tjejer vill ha en kille som är lite "spontan och crazy". Det kanske är det dessa killar måste bli. En kille som är faktiskt är lite spontan och crazy är Juha Valjakala ( finnen som mördade en pappa, en mamma och ett barn med hagelgevär, kniv och händer, i Åmsele 1988 ) som från fängelset varit gift 7 gånger.
Det jag vill ha sagt med det här är att om Juha kan så kan DU. Det inte är kört för någon kille. Juha kanske var en pionjär som du kan se upp till men tro inte att han är bättre än Dig. Du kan om du vill!
Så om du är en singelkille som oftare tvättar din kladdiga högerhand än slänger kladdiga kondomer i soporna så kan du ju ta lärdom av charmören Valjakkala.
Ligg inte hemma i din ensamhet och glo på tv4-sporten! Leta upp närmsta kärnfamilj och go Juha Valjakkala on they ass så kommer tjejerna att valfärda till din vadderade cell för att få känna din ömma närhet! Och vem vet, du kanske även träffar den rätta :)
Så vad väntar du på? Snöra på dig skorna, blanda din drink med rohypnol och knacka på hos grannen. Kärleken väntar dig på andra sidan domen. Som sagt, du kan om du vill!


Kommentarer:
Postat av: Osund

Hahaha... denna blogg borde uppmärksammas i DN kultur. Modebloggar och helvete och fan och hans moster (som Gunvald Larsson skulle ha sagt)! lucidor.blogg.se säger sanningen.

Postat av: s_norberg

du är bäst Sterre!!

2006-11-29 @ 19:00:13
Postat av: s_norberg

inte för att jag känner mig träffad.. men ändå

2006-11-29 @ 19:00:58
Postat av: Josefine

Personligen blir jag mer kåt på nån som knappt kan döda en fluga och om han sen också kan tänka sig att vattna mina blommor, ja då är det klappat och klart. Giftermål nästa. Men visst, skulle det visa sig att han är en kallblodig psykopat by night så är ju det bara ett plus i kanten. Det tillför ju lite extra juicy spänning.
Så grabbar, plocka fram den där stirrigt galna blicken eller följ Sterres råd och ta en rohypnoldrink och kör hårt, släpp alla hämningar och gå loss ordentligt! Damerna väntar ivrigt med bankande hjärta därute..... :)

2006-11-29 @ 19:19:58
URL: http://josstina.blogspot.com
Postat av: TH

Juha's så kallade fruar såg ganska så slitna och white trashiga ut. Jag föredrar att jobba ihop pengar till lyxhoror.

2006-11-29 @ 22:54:49
Postat av: TH

Alternativt använda räntan på sparkontot för sådana ändamål. (För att hinna före stefan med den kommentaren).

2006-11-29 @ 22:56:31
Postat av: Jortan

Sterre is back. Efter endel PK inlägg har nu Sterre hittat hem igen. Bra inlägg med ett viktigt budskap.

2006-11-30 @ 17:21:07
Postat av: Andres Sellfors

Juha Valjakkala kom dock
inte långt i det fria,
blev upphunnen i Oslo
enligt Hasse Aro

Undrar vad han tänkte?
Kanske: - Hjälp jag håller på att få komma ut
till den sjuka verkliga världens koldioxids luft
det får inte ske
jag vill inte vara med i detta spel
arr rymma är min ända utväg.

2006-11-30 @ 23:16:03
URL: http://filosofiandreas.blogg.se/
Postat av: TH

Koldioxid är bra, utan det skulle man bli alldeles yr i huvudet och eld skulle brinna med explosionsartad karaktär.

2006-12-01 @ 10:01:52
Postat av: Osund

Koldioxid är nog bra men inte går det upp mot rödvin inte...

2006-12-01 @ 21:35:22

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits