Elda för pengar

Den gamla världen brinner i den nya världens industrier. Svart och giftig rök stiger mot skyarna och kryper ner i jordens fundament och försurar land, vatten, luft och liv. Isbjörnar drunknar i de växande avstånden mellan isklipporna. Fåglar fastnar i oljespill och dör. Stora mängder livlösa fiskar spolar upp på stränderna runt om i världen.

Men detta är ett nödvändigt ont för att underhålla konsumtionen och upprätthålla en stimulerande ekonomi. Det är vår plikt som människor på jorden att skaffa pengar genom att tproducera för att sedan spendera dessa pengar på produktionen så att andra människor kan ta över våra pengar och betee sig likadant. Detta är mycket viktigare än något annat.
Tyvärr har det visat sig att det inte är många av oss här på jorden som verkligen gynnas av detta. Det har visat sig att det mest är dem som styr kapitalet och dom som redan har kapital som verkligen gynnas. Men som tur var så tänker vi andra inte på detta så ofta. Vi har fullt upp med att försöka svarva ihop förgasare på någon bilfabrik.

.. jag är inte kommunist.. jag bara funderar..... och överdriver... och blir sur..... ibland...

Kommentarer:
Postat av: Jortan

Drar norrut över helgen. Ta det lungt.

2007-07-25 @ 23:21:36
Postat av: TH

Ha det skönt marra, själv slavar jag på kontoret. Eller göööör jag!

2007-07-26 @ 11:45:04
Postat av: björn

själv blir jag arbetslös på fre, så jag kommer knappast bidra med nån konsumtion den närmsta tiden. Men om nån har nåt jobb att erbjuda så jag kan fortsätta konsumera så hör gärna av er.

Postat av: s_norberg

Aktivister angrep stadsjeepar
En grupp som kallar sig "Asfalts-
djungelns indianer" förstörde i natt
däcken på ett 15-tal stadsjeepar
i Stockholm.
Lucidor har du alibi för natten?

2007-07-26 @ 18:57:26
Postat av: Osund

När kommer "Skåninglasermannen" att skapa rubriker? Den dagen bör Lucidor verkligen ha ett alibi.

2007-07-27 @ 00:28:07
Postat av: norberg

haha instämmer!!dom lever farligt..

2007-07-27 @ 11:00:38
Postat av: norberg

Hej allesammans, vill bara göra er uppmärksamma på att Lucidors vän Alex Schulman gifte sig idag. Vill härmed rikta ett stort grattis från Lucidor och hans vänner!!

2007-07-28 @ 21:37:30

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits