Den vackra konsten att lata sig.

Sängen är den plats här i världen där vi alla mår som bäst. Och nu pratar jag inte om fräckt och larvigt sex, nej sånt trams får fåntrattar och larvpottor skriva om. Jag talar om att ligga helt ensam i en säng i ett hyfsat svalt rum, under ett täcke som döljer att man inte spänner en enda muskel i kroppen. Där ska man ligga som en urbenad fisk och snooza gång på gång på gång när klockan ringer.
För det är i sängen de största och mest livsavgörande besluten tas med den mest nyktra och knivskarpa precision. Men vet att stressen väntar i strumporna och så fort man klätt på sig så hänger stressen över axlarna och flåsar en i örat som hagamannen jela dagen. Ibland följer stressen med ner i sängen på natten. Det är i såna tillfällen som man ska inse att man har tagit på sig för mycket ansvar och göromål. Då ska man lämna bort bilen och sälja barnen och säga till bossen att för en gångs skull hålla käften. Sen ska man krypa ner i sin varma säng igen och sluta sina ögon och låta oviktiga drömmar låna ens medvetande igen. Tramsnyllen ägnar natten åt gymnastiska sexövningar och tror att dom blir intressanta människor medans vi andra faktiskt vilar. Tills en ny morgon gryr och snoozarfingret ska få morgongymnastik.

Kommentarer:
Postat av: Maria Vuitton

ha en trevlig dag :)

Postat av: dhea

merrem vesh, bie në ujdi, bie dakord.... som dom säger albanerna...i finland säger dom yhdyn edelliseen puhujaan ... i grekland säger dom istället..συμφωνώ με τον προηγούμενο ομιλητή och alla menar dom samma sak som jag...dvs...

instämmer med föregående talare..

..man kan helt enkelt inte ligga för länge,för ofta och för mycket i sängen någonstans..

Nihil agere delectat!

2008-01-16 @ 10:52:35
Postat av: Osund

Vad språkbegåvad din vän dhea är. Imponerande! Inlägget var väl mysigt det också.

2008-01-16 @ 11:35:25

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits