Skitdåliga nyheter piskar Aftonbladet på fittan! Rädde sig den som kan!!

Jag tillhör gruppen människa med underkategorisering pessimisst. Det ska erkännas att jag som grädde på moset också mer eller mindre tycker om att läsa bloggar och nyhetsrapporteringar som jag tycker är larviga. Det är omvärldens dumheter och larv som är bränslet till denna blogg. En sida som har specialiserat sig på larviga nyheter är www.aftonbladet.se Där trängs riktiga nyheter med rapportering om vilken sorts skor Blondinbella ska ha på sig i helgen.
Rubriken "ovädret på väg mot Sverige - igår drabbade det hårda vädret Frankrike med full kraft- nu drar stormen norrut" pryder förstasidan för tillfället. En bild på stora kraftiga vågor som piskar upp mot vassa klippor representerar det apokalyptiska vädret som Sverige snart ska bli varse.
Men jag antar att någon viktig reporter på aftonbladet just blivit klar med rubriken när någon från SMHI ringde och sa att Sverige skulle skonas och att vädret tillochmed ska bli vackert här. Den viktiga reportern hade då nog ingen lust att hitta på en ny nyhet så han använde tydligen sin bild och rubrik ändå. För den stackars reporterns rapport kunde nu inte längre handla om oundviklig iskall död och ragnarök. Nu blev förstasidestoffet att vädret i Sverige skulle bli helt OK imorgon, men det skulle blåsa lite i Skåne.
Hjälp?


Kommentarer:
Postat av: Osund

Är trött när klockan ringer 05:50 på morgonen?

Det kan vara en okänd



DÖDLIG



SJUKDOM!



Typisk löpsedel.

2009-02-10 @ 17:40:45
Postat av: Gurra

Det du måste försöka förstå är att många svenskars gemensamma nämnare är just det brinnande intresset för väderleken. Inga konstigheter att undergångsprognoser al a "day after tomorrow" skuffar undan nyheter om världspolitiska skandaler och bagtellartade konflikter om trosfrågor som urartat i fullskaligt krig. Det positiva är att även Alex Schulman och Blondin-Bellas mediautrymme får står tillbaka när naturens rop på hjälp tar sig uttryck i hårt väder.

2009-02-12 @ 23:55:44

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits